Libnet.ro
UNICEF

00:06

Hyundai anunta un plan urias de 52 miliarde dolari pentru masini electrice, autonome, zburatoare si masini pe hidrogen

Hotnews Hotnews,
 Hyundai anunta un plan urias de 52 miliarde dolari pentru masini electrice, autonome, zburatoare si masini pe hidrogen

Hyundai a anuntat un plan mamut de investitii pe cinci ani in valoare de 52 miliarde dolari dintre care o treime se duc pentru investitii in masini electrice si autonome. Compania sud-coreeana va investi si in masini zburatoare, masini pe hidrogen si diverse servicii de mobilitate. Vor fi dezvoltate si doua noi sub-marci, cu accent pus pe masini electrice. continuă pe Hotnews

Hyundai, plan ambitios pentru tehnologia viitorului: Plan urias de 52 miliarde dolari pentru masini electrice, autonome, zburatoare si masini pe hidrogen

Trecerea la tehnologia viitorului impune investitii serioase pentru constructorii auto! Constructorul sud-coreean Hyundai a anuntat un plan urias de investitii cu un termen de cinci ani in valoare de 52 miliarde.

Turcia va investi 10 miliarde de dolari pentru a construi o noua rafinarie

Fondul suveran de investitii al Turciei TVF) va investi aproximativ 10 miliarde de dolari pentru a construi o rafinarie in sudul Turciei, o decizie destinata sa reduca deficitul balantei comerciale a tarii.

Fondul suveran de investitii al Turciei vrea sa investeasca aproximativ 10 miliarde dolari intr-o noua rafinarie

Fondul suveran de investitii al Turciei TVF) va investi aproximativ 10 miliarde de dolari pentru a construi o rafinarie in sudul Turciei, o decizie destinata sa reduca deficitul balantei comerciale a tarii, a anuntat marti agentia publica de presa Anadolu, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

OFERTA SUPRASUBSCRISA IPO-ul Aramco a atras 44,3 miliarde dolari pana acum

Gigantul petrolier saudit Aramco a primit, pana acum, oferte totalizand 44,3 miliarde de dolari pentru actiunile sale, conform anuntului facut vineri de managerul ofertei, Samba Capital, preluat de Reuters. Astfel, oferta publica initiala IPO) a companiei este suprasubscrisa.

Noul Stadion National din Tokyo a fost finalizat cu opt luni inaintea Jocurilor Olimpice de anul viitor, investitie de 1,4 miliarde dolari

Noul Stadion National din Tokyo a fost finalizat oficial sambata, cu o luna mai devreme si cu aproape opt luni inaintea Jocurilor Olimpice de anul viitor, scrie publicatia The Japan Times, care precizeaza ca investitia s-a ridicat la 157 miliarde yeni 1,4 miliarde dolari).

CONSTRUCTORUL CORVETELOR MARINEI ROMANE, TEPARUL FORTELOR NAVALE AUSTRALIENE Pret majorat cu 30 miliarde dolari in numai trei ani de la achizitie

Inzestrarea Armatei Romane mai are drum lung de parcurs pentru a ajunge la calitatea tehnicii si armamentului pe care o au partenerii nostri din NATO. Iar acest lucru s-a vazut cu precadere, in urma cu cateva zile, la parada militara organizata de 1 Decembrie. in ciuda declaratiilor facute de presedintele Klaus Iohannis si de noul ministru al Apararii, generalul Nicolae Ciuca, referitoare la alocarea a 2% din Produsul Intern Brut pentru inzestrarea Armatei, si trecand peste hotararea guvernului Orban privind achizitionarea a inca cinci avioane F16 din Portugalia pentru Fortele Aeriene Romane, celelalte forte ale Armatei Romane sunt departe de ceea ce inseamna o ostire moderna. Fortele Terestre nu au inca transportoarele de care au nevoie, nici armamentul aferent, iar Fortele Navale vor mai astepta ani buni sa primeasca patru corvete, pentru ca de submarine nici nu poate fi vorba.

incasari record de 7,4 miliarde dolari din mediul online in SUA de Black Friday

Cumparatorii din Statele Unite au cheltuit online 7,4 miliarde de dolari cu ocazia reducerilor de Black Friday, conform Adobe Analytics.

IN 2018: Gospodariile din UE au cheltuit peste 200 miliarde euro pentru comunicatii

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit, anul trecut, peste 200 miliarde euro echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru servicii postale si servicii si echipamente de telefonie si telefax, ceea ce reprezinta 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodariilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )