Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei directori Volkswagen, pusi sub acuzare pentru manipularea pietelor in legatura cu scandalul Volkswagen

Hotnews Hotnews,
 Trei directori Volkswagen, pusi sub acuzare pentru manipularea pietelor in legatura cu scandalul Volkswagen

Procurorii germani acuza de manipularea pietelor doi actuali directori si un fost director ai Volkswagen, in contextul scandalului pe tema emisiilor motoarelor diesel, informeaza BBC. Scandalul Dieselgate a inceput in septembrie 2015 si a costat compania miliarde de dolari. continuă pe Hotnews

Fosti si actuali directori ai Volkswagen, pusi sub acuzare in Dieselgate: Ei ar fi manipulat bursa

Procurorii germani au anuntat, marti, ca au pus sub acuzare fosti si actuali sefi ai grupului auto Volkswagen AG, in scandalul emisiilor cunoscut sub denumirea generica de Dieselgate, care a izbucnit in se.

Olandezul suspectat ca ar fi ucis-o pe fetita din Dambovita, pus oficial sub acuzare pentru trei infractiuni. Unde se afla acum pedofilul

Olandezul in masina caruia a fost vazuta pentru ultima oara fetita din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru trei infractiuni: rapire, viol si omor. Autoritatile romane fac demersuri pentru aducerea in tara a pedofilului.

Tragedia din Dambovita. Olandezul, pus oficial sub acuzare in cazul minorei rapite si ucise

Olandezul, principalul suspect in cazul Adrianei, fetita din Dambovita ucisa,a fost pus oficial sub acuzare dupa ce a fost identificat drept principalul suspect in omorul minorei. Barbatul este acuzat de.

Procurorii germani i-au pus sub acuzare pe sefii Volkswagen in scandalul emisiilor

Procurorii germani au anuntat marti ca i-au acuzat pe fosti si actuali sefi ai grupului auto Volkswagen AG de manipularea bursei in privinta scandalului emisiilor Dieselgate), care a izbucnit in septembrie 2015, transmite Reuters.

UPDATE Olandezul suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru omor calificat, rapire si agresiune sexuala - surse

Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru trei infractiuni - omor calificat, lipsire de libertate prin rapire si agresiune sexuala, potrivit unor surse judiciare. Fetita de 11 ani din Gura Sutii a fost data disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala, iar duminica a fost gasita moarta pe un camp din apropierea localitatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )