Libnet.ro
UNICEF

15:15

Uzina Dacia de la Mioveni lucreaza la doua treimi din capacitate

B1 B1,
Uzina Dacia de la Mioveni lucreaza la doua treimi din capacitate

Dupa reluarea productiei la inceputul lunii mai, uzina Dacia de la Mioveni inca nu lucreaza la capacitate maxima. La Dacia s-a lucrat la peste 65% din capacitate, dar productia va creste in urmatoarele. continuă pe B1

Dacia produce la doua treimi din capacitate. Cand se apropie de maxim si ce ar putea urma

Dacia a reluat productia de masini pe 4 mai, a ajuns acum sa produca la 67% din capacitate, iar in doua saptamani se va ajunge la 85% din capacitate, a spus seful companiei, Christophe Dridi. Nu se stie cand va ajunge uzina la 100% capacitate, totul depinzand de cererea din cele mai mari piete din Occident si de modul in care aceste tari vor relaxa restrictiile, a mai spus el. Dridi spune ca a cerut autoritatilor masuri suplimentare de sustinere a activitatii si de pastrare a locurilor de munca si dupa perioada de somaj tehnic.

Un angajat al uzinei Dacia Mioveni a murit subit la iesirea din schimb. Omul a cazut cand se indrepta spre poarta

Un angajat al uzinei Dacia Mioveni a murit luni, 11 mai, la iesirea din schimb. Omului i s-a facut rau in timp ce se indrepta spre poarta fabricii. Barbatului i se vor face inclusiv teste COVID-19.

Bode: Tarom a intrat bolnav in criza. Doua treimi din angajati sunt in somaj tehnic

TAROM a intrat bolnav in criza, iar in acest moment dintre cei 1. 797 de angajati ai companiei, 1. 144 sunt in somaj tehnic, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

21 de tone de carne de pasare din Polonia, contaminata cu Salmonella, descoperite la doua firme din Ilfov si Bihor

O cantitate de 21 de tone de carne de pasare provenita din Polonia si contaminata cu Salmonellaa fost descoperita la doua firme din Ilfov si Bihor, a anuntat, joi, Autoritatea Nationala, Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Protectia Consumatorilor a amendat cu 20 de mii de lei doua piete din Targoviste

Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au amendat cu o suma totala de 20. 000 de lei operatori economici care administreaza doua piete agroalimentare din Targoviste, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantelor Militare, informeaza Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC).

Digi24: Ce s-a intamplat intr-un mall inchis timp de doua luni din cauza coronavirusului. Angajatii au fost ingroziti cand s-au intors la munca

Un centru comercial din Malaezia a intrat in curatenie generala pe 12 mai, dupa ce a fost invadat de mucegai in perioada in care a fost inchis din cauza coronavirusului.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )