Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai mari zece transportatori din Romania se apropie de 1 MLD. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cei mai mari zece transportatori din Romania se apropie de 1 MLD. euro

Afacerile celor mai mari zece transportatori din Romania au crescut anul trecut cu 16% la 920 de milioane de euro, de la 790 de milioane euro in urma cu un an. Aproape toate companiile din clasament au fost pe profit anul trecut, cumulat acesta. continuă pe Wall-Street Ro

Top cele mai rapide masini noi din Romania pana in 30.000 de euro

Cei mai multi soferi isi cumpara o masina pentru a se deplasa din punctul A in punctul B, insa o mica parte dintre acestia sunt dispusi sa si cheltuiasca mai multi bani pentru a ajunge cat mai re.

Membrii celei mai mari comunitati de croati din Romania spera la titlul mondial. Demostreaza ca suntem un popor darz!

E mare bucurie si in cea mai mare comunitate de croati din Romania, in comuna Carasova, din Caras-Severin. Din cei aproape 3. 000 de locuitori, aproximativ 90 la suta sunt etnici croati.

Studiu: Cei mai vechi pigmenti de culoare din lume sunt roz

Oamenii de stiinta au descoperit care sunt cele mai vechi culori din lume, provenite de la roci vechi din desertul Sahara, potrivitBBC. Pigmentii vechi de 1,1 miliarde de ani au o nuanta roz luminos, dar variaza de la rosu sangeriu la purpuriu in forma concentrata.

Doliu in lumea artistica: A murit unul dintre cei mai importanti critici de teatru din Romania (FOTO)

Criticul de teatru Ion Jean) Cazaban a incetat din viata la varsta de 83 de ani. Pe langa activitatea de critic de teatru, acesta era si istoric si profesor universitar la UNATC. Cercetator stiintific.

Admitere n liceu 2018 Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a: Top 50 de specializari pe tara

Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti este liceul cu cele mai mari medii de admitere, anul acesta. Rezultatele repartizarii computerizate a elevilor la liceu 2018, publicate astazi de Ministerul Educatiei, arata ca media ultimului admis astazi la Sava, la specializarea Matematica-Informatica bilingv engleza, este 9. Asta desi Colegiul Sava din Bucuresti nu intra in topul liceelor cu absolventi cu media 10 la BAC, fiind net surclasat la acest capitol de Colegiul National Gheorghe Lazar. Pe locul 2 in topul liceelor, dupa media de admitere, este Colegiul National Mircea cel Batran din Constanta, iar pe locul 3 este Colegiul National Fratii Buzesti Craiova.

ALERTA iN ROMANIA! Unul din cele mai mari lanturi de magazine lanseaza un APEL catre clientii care au cumparat ACESTE PRODUSE: Trebuie returnate URGENT!

Profi, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine la nivel local, a lansat un apel pentru toti clientii care au achizitionat fructe si legume congelate din incinta unitatilor sale sa le returneze. Astfel,.

Topul judetelor cu cei mai multi profesori necalificati: Doar ei mai accepta posturi la tara

Desi nu sunt calificate, aproximativ 4. 500 de cadre didactice predau in scolile din Romania, cei mai multi profesori nepregatiti fiind concentrati in zonele din sudul si centrul tarii.

Biblioteci, muzee sau sali cinema - unde isi petrec romanii cei mai mult timp?

Cum arata peisajul cultural din Romania? Cate biblioteci mai exista, cate persoane mai merg la teatru sau muzeu si cate ziare mai sunt tiparite? Situatia activitatilor cuturale indica o scadere a numarului bibliotecilor, a volumelor existente pe.

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Salarii cu 8% mai mari pentru cadrele didactice din Moldova, incepand cu 1 septembrie

Profesorii vor primi salarii mai mari, incepand cu1 septembrie curent, potrivit unui proiect aprobat de Guvern miercuri, 11 iulie. Salariul de functie al cadrelor didactice si al personalului stiintifico-didactic din institutiile de invatamant finantate de la buget va fi indexat cu 8%.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )