Libnet.ro
UNICEF

11:31

Nu doar sistemul greoi din Romania pune piedici investitorilor. Slovenia este la un pas de a pierde o investitie de 1,2 MLD. euro intr-o fabrica de masini

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nu doar sistemul greoi din Romania pune piedici investitorilor. Slovenia este la un pas de a pierde o investitie de 1,2 MLD. euro intr-o fabrica de masini

Canadienii de la Magna International sunt nemultumiti de sistemul greoi din Slovenia si au declarat ca vor investi in alta tara din Europa, posibil Ungaria sau Croatia, daca slovenii nu aproba in curand prima faza a proiectului de 1,2 miliarde euro. continuă pe Wall-Street Ro

Elena Udrea: Nu am incredere in justitia din Romania

Elena Udrea sustine ca din cauza ilegalitatilor si abuzurilor si-a pierdut increderea in sistemul de justitie din Romania. inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi ca nu are.

14 lucruri pe care poate nu le stiai despre piata muncii din Romania

Doar un somer din 6 16,7%) ar accepta un loc de munca in orice conditii, neindicand niciun motiv de refuz in eventualitatea gasirii unuia, reiese dintr-o cercetare a Institutului National de Statistica, publicata in aceste zile. Dintre somerii care au indicat ce anume i-ar face sa refuze un loc de munca, un sfert au spus ca schimbarea domiciliului ar fi un bun motiv de refuz, un alt sfert au spus ca lipsa unui contract de angajare iar unul din cinci au spus ca ar refuza orice job care e la distanta mare de casa.

Paduri seculare din Romania, inscrise in Patrimoniul UNESCO: O tara BOGATA, dar PROST administrata

Paduri seculare de fag din Romania au fost inscrise in Patrimoniul Mondial UNESCO. Padurile vizate din Romania sunt cele de Izvoarele Nerei, Cheile Nerei-Beusnita, Domogled-Valea Cernei Ca.

Ce lucratori le lipsesc firmelor din Romania cel mai mult

Lucratorii necalificati sunt categoria principala care le lipseste in prezent firmelor din Romania, in diverse domenii, la nivel national, potrivit datelor ofciale publicate luni de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Padurile virgine de fag din Romania au fost incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO. Vlad Alexandrescu: Este o mare victorie pentru noi

Padurile virgine de fag din Cheile Nerei din Romania au fost incluse, vineri, la Cracovia, pe Lista Patrimoniului Mondial al UNESCO, conform unui comunicat al Comitetului Patrimoniului Mondial al UNESCO postat pe site-ul organizatiei.

SITUATIE ALARMANTA: Aproximativ 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare

Aproximativ 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Reprezentantii ministerului Sanatatii dau insa asigurari ca dozele achizitionate recent.

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare, potrivit news. ro.

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu unul sau mai multe produse din programul national de imunizare

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Andreea Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii pe probleme de vaccinare, sustine ca dozele achizitionate recent de minister vor acoperi pe deplin necesarul si ca pana la sfarsitul acestei luni va fi distribuita medicilor de familie o cantitate suplimentara de 420. 000 de doze de vaccin BCG, care va asigura necesarul pentru o perioada de cel putin un an, iar de luni vor fi livrate peste 330. 000 de doze de vaccin ROR, potrivit News. ro.

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu unul sau mai multe produse din programul national de imunizare

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Andreea Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii pe probleme de vaccinare,.

Trei proiecte media din Romania au fost finantate de Google cu 428.000 de euro

Trei proiecte din Romania au primit finantare de 428. 000 de euro din partea Google, prin programul Digital News Initiative, potrivit News. ro. Google a anuntat proiectele selectate in a treia runda de finantare a programului: 107 de proiecte din 27 de tari europene vor primi finantare de 22 milioane de euro.

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )