Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania are nevoie de 16 mld. euro pentru a-si completa reteaua de autostrazi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania are nevoie de 16 mld. euro pentru a-si completa reteaua de autostrazi

Costurile pentru completarea retelei de autostrazi care sa conecteze strategic atat provinciile istorice intre ele, cat si Romania de restul Uniunii Europene se ridica la aproximativ 16 miliarde de euro, in timp ce fondurile structurale alocate pentru. continuă pe Wall-Street Ro

150 milioane de euro pentru atingerea potentialului turismului, pana in 2020

Contributia turismului la valoarea adaugata este astazi sub potential, potrivit documentului final Romania Competitiva, dat recent publicitatii, care precizeaza ca importanta acestei activitati pentru echilibrele macroeconomice ar trebui sa determine interesul politicilor publice pentru obtinerea unei balante excendentare a incasarilor pentru turism si calatorii ale Romaniei pana in anul 2020.

Amenzi de 2 mil. euro pentru cinci producatori de lactate pentru trucarea unor licitatii din Programul Cornul si Laptele

Consiliul Concurentei a sanctionat cinci companii producatoare de lactate cu amenzi in valoare totala de 8. 540 lei aproximativ 1,9 milioanne euro) pentru trucarea unor licitatii organizate in anii 2010 si 2011, la nivelul judetelor Giurgiu,.

Chirurgul Gheorghe Burnei ar fi cerut intre 1.000 de lei si 1.000 de euro pentru o operatie

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, suspectat de luare de mita si experimente neautorizate pe copii, ar fi cerut sume cuprinse intre 1. 000 de lei si 1. 000 de euro pentru o operatie, au declarat, sambata, surse judiciare, pentru News. ro .

GreenForest: La inceput a fost nevoie de ani pentru a creste bugetele spre 100 de euro pentru achizitionarea scaunelor in companii. Acum suma urca la 200 de euro

Daca la inceputul anilor 2000 reprezenta o provocare in a convinge companiile sa creasca bugetele alocate confortului angajatilor de la 40-50 de euro pentru un scaun la circa 100 de euro, in prezent sumele urca usor spre 200 de euro acest tip de.

Vasile Dincu: O politica pentru oameni, asta cred ca este scopul politicii noastre in viitor

Vicepremierul Vasile Dincu a votat la sectia 117 de la Colegiul Tehnic Energetic din Cluj, el declarand ca, in acest moment, Romania are nevoie mai mult de o politica de dezvoltare si mai putin de o politica a continuei lupte ideologice,.

Adelina Pestritu are nevoie de o iNTREAGA ECHIPA pentru o singura poza PERFECTA! (FOTO)

Contractele de imagine au devenit vitale pentru Adelina Pestitu. in momentul de fata traieste din sedinte foto si colaborari, asa ca activitatea ei pe retelele de socializare este destul de.

Ozana Barabancea, apel disperat catre fanii ei: S-a aruncat de la etaj si are nevoie de o minune! Va rog! Sa va rugati sa traiasca! (FOTO)

Ozana Barabancea este cantareata de jazz, profesoara de canto si jurata in cadrul a doua emisiuni foarte indragite. Solista este foarte activa pe retelele sociale si are o legatura.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2201 seconds )