Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ai o masina DACIA pe motorina? Din pacate anuntul SOC tocmai a fost facut...

B1 B1,
Ai o masina DACIA pe motorina? Din pacate anuntul SOC tocmai a fost facut...

Vanzarile de masini diesel vor scadea de la 60% din piata in 2017 la 20% in urmatorii ani, este de parere Hakim Boutehra, directorul de vanzari de la Dacia. Trecerea la noile standarde WLTP alaturi de. continuă pe B1

Din pacate a MURIT.... Anuntul trist a fost facut: GABRIELA CRISTEA, in doliu...

Gabriela Cristea a primit o veste trista in emisiunea sa. Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpu.

Din pacate medicii au facut anuntul trist: Boala actorului Mihai Bendeac e INCURABILA...

Mihai Bendeac e un actor ambitios, cu pareri ferme si de multe ori radicale. Pentru a face ceea ce ii place, a renuntat cu inima usoara la viata de familie, s-a salvat din depresii si a muncit pe branci. Desi.

Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente c.

Au pregatit parastasul... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate e vorba de indragita vedeta Nea Marin, de la Antena 1...

Concurentii din cadrul emisiunii Poftiti la Nea Marin! au fost nevoiti sa pregateasca un. parastas! Astfel, Gina Pistol, Margherita de la Clejani si fratii Morosanu, Catalin si.

DRAMA fara margini in familia Smiley: E vorba de iubita sa... Din pacate Antena 1 a facut anuntul...

Gina Pistol a primit o veste proasta din partea Antena 1, aceasta fiind inlocuita in cadrul emisiunii Asia Express de catre Liviu Varciu si Andrei Stefanescu. Desi a prezentat prima editie a reality s.

Gata, a fost finalul...OANA LIS, inmarmurita de durere: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul primar al.

Un CUTREMUR puternic a lovit Republica Dominicana! Concurentii EXATLON, in pericol! Detalii SOCANTE! Din pacate...

Un cutremur cu magnitudinea de 5,1 grade pe scara Richter s-a produs duminica noapte in nordul-estul Republicii Dominicane, provocand pagube la un spital si la zece scoli din zona. Potrivit Centrului de.

Deschide gura si respira... DRAMA fara precedent la Exatlon: Din pacate, pana la urma s-a intamplat...

Beatrice, concurenta din echipa Razboinicii din noul sezon al Exatlon, s-a simtit extrem de rau, iar colegii de echipa au fost nevoiti s-o scoata afara, cu tot cu patul in care se afla, implorand-o sa.

A murit... Gabriela Cristea, in lacrimi... Din pacate este vorba despre...

Gabriela Cristea si echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul.

ştiri din Auto

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )