Libnet.ro
UNICEF

09:01

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Anuntul SOC al comisiei europene despre trei milioane de autoturisme pe motorina aflate in trafic in Romania

B1 B1,
Masinile diesel, interzise OFICIAL: Anuntul SOC al comisiei europene despre trei milioane de autoturisme pe motorina aflate in trafic in Romania

Milioane de romani au hotarat ca o masina diesel este mai economica, insa s-ar putea ca fericirea lor sa se spulbere deoarece Comisia Europeana se gandeste serios sa ia masuri pentru a reduce numarul. continuă pe B1

Gata, s-a terminat! Masinile diesel sunt interzise OFICIAL: De cand nu mai ai voie sa circuli in Romania

Desi masinile diesel au castigat inimile oamenilor , acestea au inceput sa fie interzise in marile orase din lume. Astfel, Roma a anuntat deja ca introduce o asemenea regula din 2024, iar in anul urmator .

Varsta de pensionare s-a schimbat, Curtea Constitutionala tocmai a facut ANUNTUL SOC: Cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat!

Varsta de pensionare s-a schimbat, Curtea Constitutionala tocmai a facut ANUNTUL SOC: Cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat! Femeile vor putea continua sa munceasca pana la varsta de 65 de.

Tariceanu se va intalni joi cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, se va intalni, joi, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, potrivit programului afisat de Comisia Europeana pentru saptamana viitoare.

Gata, e OFICIAL: Masinile DIESEL sunt INTERZISE! Care sunt ORASELE in care soferii cu autoturisme pe motorina NU mai pot intra!

Era masinilor diesel sta sa apuna. Cateva mari orase europene au anuntat deja interzicerea circulatiei autoturismelor pe motorina, iar comisarul european pentru piata interna si industrie crede ca, in.

OFICIAL, masinile diesel sunt interzise! Primele afectate sunt autoturismele pe motorina la mana a doua: Cand sunt retrase din circulatie!

Automobilele cu motoare diesel sunt inca la mare cautare in Romania pentru ca ofera anumite beneficii precum consumul redus, puterea le turatie mica si, de asemenea, pentru ca sunt ideale pentru calatoriile.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )