Libnet.ro
UNICEF

00:07

Masinile diesel, interzise oficial: Cine are cel putin un autoturism pe motorina, primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie...

B1 B1,
Masinile diesel, interzise oficial: Cine are cel putin un autoturism pe motorina, primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie...

Proprietarii de masini diesel cumparate dupa adoptarea legii care permite reglementarea masinilor diesel vor putea sa apeleze la o schema de buyback introdusa de compania Volkswagen. Producatorul german a. continuă pe B1

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Gata, NU se mai poate circula in marile orase! Ce se intampla in Bucuresti

Masinile diesel au zilele numarate, cel putin pe soselele din marile orase europene. Franta pare hotarata sa lupte impotriva poluarii produse de masinile pe motorina: Parisul a luat o decizie radicala,.

Masinile diesel, interzise oficial: Soferii romani sunt panicati! in ce orase deja nu mai poti circula!

In cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi, este de parere comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska. Deja, in unele orase europene, circulatia.

Masinile diesel, INTERZISE oficial: in ce orase din Europa soferii nu mai au voie sa circule! Care e situatia in Bucuresti

Industria auto germana pare fortata sa ia masuri radicale pentru reducerea poluarii, in urma scandalului Dieselgate, legat de trucarea testelor privind emisiile poluante. Astfel, Volkswagen, Daimler si.

E OFICIAL! Masinile diesel au INTERDICTIE pe o autostrada din Germania

Instanta administrativa Gelsenkirchen, din Germania, a dispus interdictii de circulatie pentru masinile diesel in zona orasului Essen, inclusiv pe un segment de pe Autostrada 40. Totodata, judecatorii au.

Germania: Cel putin 40 de raniti, cei mai multi copii, dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit frontal

Cel putin 40 de persoane, cei mai multi copii, au fost ranite dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit in regiunea Bavaria din Germania, relateaza AFP, citand politia.

GRAV ACCIDENT la metroul din Milano! Cel putin 17 VICTIME! Imagini SOCANTE de pe camerele de supraveghere(VIDEO)

Un accident s-a produs, joi, la metroul din Milano. Cel putin 17 persoane au fost ranite dupa ce un tren a franat brusc, in apropierea statiei Uruguay din orasul italian, informeaza La.

VIDEO Italia: Cel putin 17 persoane au fost ranite la metroul din Milano, din cauza unei presupuse intentii sinucigase

Cel putin 17 persoane au fost ranite in Milano, dupa ce un metrou a franat brusc, dupa ce alimentarea cu electricitate a fost oprita, scrie La Repubblica. Potrivit cotidianului, alimentarea a fost oprita in contextul in care camerele de supraveghere au surprins o femeie care intra in tunel cu presupuse intentii sinucigase.

Dupa Germania, si Italia impune restrictii SEVERE pentru masinile diesel: Cat se mai poate circula in marile orase...

Si Italia a declarat razboi masinilor pe motorina! Autoritatile din Peninsula au luat o decizie radicala si au impus restrictii severe pentru automobilele diesel in zonele urbane din mai multe.

Premiera: Masinile diesel au interdictie intr-o zonaimportanta a Europei

O instanta administrativa din Germania a dispus interdictii de circulatie pentru masini cu motoare diesel in zona orasului Essen, inclusiv pe un segment de autostrada, informeaza site-ul.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )