Libnet.ro
UNICEF

06:30

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Singurul lucru pe care il mai pot face proprietarii de autoturisme pe motorina...

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Singurul lucru pe care il mai pot face proprietarii de autoturisme pe motorina...

Proprietarii germani de masini Diesel incearca sa scape cat mai repede de autoturisme, inainte ca acestea sa fie interzise. Multe din ele ajung in Romania, pe pietele de masini vechi. Statele care nu. continuă pe B1

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL! Comisia Europeana a anuntat ce se intampla cu cele trei milioane de masini din Romania

Mai multe state vest-europene au impus restrictii pentru masinile care merg cu motorina, iar modelul ar putea fi urmat si de altele. De altfel, Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie in ca.

BOMBA: Ce se intampla cu masinile diesel la mana a doua dupa ce au fost interzise pe sosele

Masinile la mana a doua sunt extrem de populare printre romani, avand in vedere pretul lor mai mic, iar romanii apeleaza la cele diesel pentru ca ofera un consum redus, putere la turatie mica si sunt ideale.

Dieselgate continua sa faca victime. Perchezitii la seful Audi, suspect in cazul trucarii testelor la masinile diesel

Personaj greu in lumea producatorilor auti, seful Audi, Rupert Stadler, este suspect intr-una dintre anchetele legate de scandalul trucarii testelor de emisii, iar casa din Munchen i-a fost perchezitionata. Stadler este sef al Audi din 2007 si este unul dintre putinii sefi importanti din VW Group care si-au pastrat postul dupa izbucnirea scandalului Dieselgate.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )