Libnet.ro
UNICEF

23:16

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

B1 B1,
Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. continuă pe B1

Masinile diesel sunt interzise oficial: Ce se intampla cu autoturismele romanilor din acest an. E panica mare!

Probleme mari pentru soferii cu autoturisme care functioneaza pe motorina, dupa ce s-a confirmat ca dioxidul de carbon, particulele de praf si oxizii de azot dauneaza grav sanatatii. Prin urmare, posesorii.

Veste bomba pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna... Vezi daca esti pe lista!

Veste neasteptata pentru pensionarii cu venituri mici! Noua Lege a Pensiilor prevede ca pensionarii care au o pensie mai mica de 600 de lei sa primeasca si o indemnizatie sociala, anunta.

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina primeste BANII iNAPOI! De ce acte ai nevoie

Volkswagen lanseaza o schema de buyback pentru proprietarii de masini cu motoare diesel, achizitionate dupa luna aprilie a anului trecut. Cei interesati sa beneficieze de acest program trebuie sa-si.

Panica printre toti soferii romani, masinile diesel sunt interzise oficial: in ce orase deja nu mai poti circula!

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, considera ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi.

Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a primit o veste buna inaintea duelului cu Viktoria Azarenka, in turul 3 la Wimbledon. Ultima favorita de pe sfertul de tablou pe care se afla, Karoline Wozniacki locul 19 WTA), a fost eliminata, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang locul 50 WTA). Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon Caroline Wozniacki a pierdut cu .

Veste extraordinara pentru elevii bucuresteni. Primaria Capitalei construieste sase sali de sport multifunctionale

Primaria Capitalei construieste sase sali de sport multifunctionale pentru elevii bucuresteni, termenul de finalizare estimat pentru aceste obiective de investitii fiind luna decembrie 2019, informeaza un.

HOROSCOP 8 IULIE. Veste fabuloasa pentru una dintre zodii! Primeste bani!

Horoscop 8 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru prima zi a saptamanii. Horoscop Berbec. Refrenul acestei zile e: n-am timp, de parca ai intrat in panica impins de la spate de niste termene limita.

Veste buna pentru Radu Mazare. Un ofiter al starii civile se va deplasa miercuri la Penitenciarul Rahova pentru a-i oficia casatoria

Un ofiter al starii civile se va deplasa miercuri, 10 iulie, la Penitenciarul Rahova, pentru a oficia casatoria fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare cu Roxana Mihalache, au precizat, pentru.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )