Libnet.ro
UNICEF

14:15

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste TERIBILA pentru soferii a peste trei milioane de autoturisme inmatriculate in Romania! Gata, nu mai pot circula!

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste TERIBILA pentru soferii a peste trei milioane de autoturisme inmatriculate in Romania! Gata, nu mai pot circula!

Sunt motive serioase de ingrijorare pentru soferii care au masini diesel motorina. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu. continuă pe B1

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste teribila pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule soferii romani...

Soferii care au masini diesel au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Anuntul a fost facut chiar de Comisia Europeana! Pana la ce data mai pot circula soferii romani!

Veste neasteptata pentru posesorii de masini pe motorina. in cativa ani, acestea ar putea sa nu mai fie vazute pe strazi. Anuntul a fost facut chiar de la varful Comisiei Europene, chiar de catre.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Gata, soferii nu mai au voie sa circule in marile orase! Care e situatia in Bucuresti!

Era masinilor diesel pare sa apuna. Mai multe state europene risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase. Printre cele.

Noi schimbari la codul rutier: Pedepse uriase pentru soferii teribilisti

Soferii agresivi in trafic risca sa ramana pietoni timp de 90 de zile, iar cei care sunt vinovati de accidente rutiere din care au rezultat victime ar putea sa nu mai conduca niciodata. Acestea sunt doar.

Noua Dacia Duster devine masina de colectie: Anunt IMPORTANT pentru soferii romani! (FOTO)

Dacia Duster Fiskal este o masina care are un spatiu imens pentru marfa, insa masina nu e disponibila si in Romania. Dacia Duster Fiskal, un LCV light commercial vehicle) arata ca un Duster fara.

Veste importanta pentru clientii unei banci! Ce se intampla cu cardurile lor

Vesti bune pentru clientii ING! Dupa ce, duminica banca a anuntat o defectiune la nivelul intregii tari, astazi, problema a fost solutionata. Mai multi clienti s-au trezit cu cardurile blocate, in timp .

Veste importanta pentru toti clientii ING! Ce se intampla cu cardurile lor

Anunt important pentru toti clientii ING. Dupa ce, duminica banca a anuntat o defectiune la nivelul intregii tari, oficialii au facut anuntul. Vezi AICI ce se intampla cu cardurile.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )