Libnet.ro
UNICEF

10:15

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste teribila pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule soferii romani...

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste teribila pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule soferii romani...

Soferii care au masini diesel au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia. continuă pe B1

Masinile diesel, interzise oficial: Soferii romani sunt panicati! in ce orase deja nu mai poti circula!

In cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi, este de parere comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska. Deja, in unele orase europene, circulatia.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Gata, NU se mai poate circula in marile orase! Ce se intampla in Bucuresti

Masinile diesel au zilele numarate, cel putin pe soselele din marile orase europene. Franta pare hotarata sa lupte impotriva poluarii produse de masinile pe motorina: Parisul a luat o decizie radicala,.

Masinile diesel, interzise oficial: Cine are cel putin un autoturism pe motorina, primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie...

Proprietarii de masini diesel cumparate dupa adoptarea legii care permite reglementarea masinilor diesel vor putea sa apeleze la o schema de buyback introdusa de compania Volkswagen. Producatorul german a.

Varsta de pensionare, SCHIMBATA OFICIAL: Veste SOC pentru toti romanii! Cand iesi de acum la pensie la termen sau anticipat!

Proiectul noii Legi a pensiilor vine cu modificari importante in ceea ce priveste varsta de pensionare, in special pentru femei. Astfel, sunt vizate angajatele care care au realizat stagiul minim de cotizare, care.

Dupa Germania, si Italia impune restrictii SEVERE pentru masinile diesel: Cat se mai poate circula in marile orase...

Si Italia a declarat razboi masinilor pe motorina! Autoritatile din Peninsula au luat o decizie radicala si au impus restrictii severe pentru automobilele diesel in zonele urbane din mai multe.

Veste importanta pentru clientii unei banci! Ce se intampla cu cardurile lor

Vesti bune pentru clientii ING! Dupa ce, duminica banca a anuntat o defectiune la nivelul intregii tari, astazi, problema a fost solutionata. Mai multi clienti s-au trezit cu cardurile blocate, in timp .

Veste importanta pentru toti clientii ING! Ce se intampla cu cardurile lor

Anunt important pentru toti clientii ING. Dupa ce, duminica banca a anuntat o defectiune la nivelul intregii tari, oficialii au facut anuntul. Vezi AICI ce se intampla cu cardurile.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )