Libnet.ro
UNICEF

17:15

Masinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie

B1 B1,
Masinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie

Vesti bune! Volkswagen a promis o schema de buyback pentru proprietarii de masini diesel cumparate mai tarziu de adoptarea legii prin care fiecare oras reglementeaza circulatia autovehiculelor diesel, astfel ca. continuă pe B1

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina, primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie...

Volkswagen a promis o schema de buyback pentru soferii care au cumparat masini diesel dupa adoptarea legii care permite fiecarui oras sa reglementeze circulatia masinilor diesel.

Masinile diesel, interzise oficial, romanii au intrat in panica: Anuntul a fost facut de Comisia Europeana, masura a intrat in vigoare

Momentul in care masinile diesel vor disparea este tot mai aproape! Comisarul european pentru piata interna si industrie este de parere ca, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe strazi, iar.

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Noi probleme pentru soferii cu masini pe motorina! Tot mai multe tari europene, in special cele occidentale, au impus sau, dupa caz, intentioneaza sa sa impuna restrictii pentru autoturismele diesel. Ba.

ştiri din Auto

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )