Libnet.ro
UNICEF

13:45

Motoarele diesel, MINIM istoric in Europa. Care este situatia in Romania..

B1 B1,
Motoarele diesel, MINIM istoric in Europa. Care este situatia in Romania..

Inmatricularile de masini diesel din Europa au scazut la un minim istoric, aproximativ o treime din totalul pietei. Astfel, ponderea vehiculelor alimentate cu motorina a ajuns 34,7%, fata de aceeasi perioada. continuă pe B1

Tariceanu, declaratii contradictorii privind dosarul n care este acuzat de luare de mita si care ar avea legatura cu un contract de consultanta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a contrazis miercuri cu privire la dosarul in care este acuzat de luare de mita si pentru care DNA a cerut ridicarea imunitatii sale parlamentare. Dupa ce a studiat partial documentele, acesta a spus ca ar fi vorba despre un contract de consultanta al PNL cu consultantii israelieni, Tal Silberstein fiind citat in dosar. Initial, Tariceanu a spus ca acest contract a fost semnat, dar nu mai stie suma si nu mai are acces la arhiva PNL, pentru ca la scurt timp sa nege existenta unui astfel de contract.

DPIA Lista nationala a activitatilor de prelucrare pentru care este necesara efectuarea unui impact asupra protectiei datelor cu caracter personal

Decizia nr. 174/2018 privind lista operatiunilor pentru care este obligatorie realizarea evaluarii impactului asupra protectiei datelor cu caracter personal Decizia nr. 174/2018), emisa de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 919 din 31 octombrie 2018. Decizia nr. 174/2018 a fost emisa de ANSPDCP in aplicarea art. 35 alin. 4) din Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE GDPR).

Mai bine de jumatate din elevii din Salaj nu au parte de lapte, mere si cornuri. Care este motivul halucinant

Situatia neplacuta si care ii afecteaza pe mai bine de 12. 000 de elevi din Salaj, este cauzata de faptul ca autoritatile au reusit sa finalizeze doar o parte dintre licitatile necesare. Drept urmare,.

Black Friday 2018. Cumparaturi de 127,6 milioane de lei. Care este cea mai importanta tranzactie

Produse in valoare de 127,6 milioane de lei au fost vandute in mediul online pana la ora 16:30, mai mult cu 40% fata de anul trecut, iar cea mai semnificativa este o tranzactie cu aur in valoare de 129.

Autobuze turistice de lux la Brasov. Care este implicarea Simonei Halep?!

Primele detalii despre autobuzele turistice spre Castelul Bran si Cetatea Rasnov. Initiativa apartine unei companii din Brasov care a vandut Simonei Halep hotelul din Poiana Brasov. Turistii vor avea ocazia.

Autobuze turistice de lux la Brasov. Care este implicarea Simonei Halep?!

Primele detalii despre autobuzele turistice spre Castelul Bran si Cetatea Rasnov. Initiativa apartine unei companii din Brasov care a vandut Simonei Halep hotelul din Poiana Brasov. Turistii vor avea ocazia.

Parlamentul European voteaza astazi Rezolutia privind statul de drept din Romnia. Tot astazi, Comisia Europeana publica raportul MCV, care este mai dur pentru Romnia dect pentru Bulgaria

Parlamentul European voteza marti, in plenul de la Strasbourg, Rezolutia privind statul de drept din Romania, care contine 13 recomandari si semnaleaza ingrijorarile privind modificarea legilor justitiei si a codurilor penale din Romania, ce pot submina structural independenta justitiei si capacitatea de lupta impotriva coruptiei. Tot marti, Comisia Europeana va face public raportul in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV). Potrivit G4Media, documentul arata ca Romania a indeplinit doar doua din cele 12 recomandari si va adauga alte recomandari privind legile justitiei si codurile penale.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )