Libnet.ro
UNICEF

17:45

Vesti EXCELENTE pentru TOTI SOFERII din Romania! De la 1 ianuarie 2020 INTRA iN VIGOARE LEGEA mult asteptata

B1 B1,
Vesti EXCELENTE pentru TOTI SOFERII din Romania! De la 1 ianuarie 2020 INTRA iN VIGOARE LEGEA mult asteptata

Vesti bune pentru soferii romani! Benzina si motorina se vor ieftini, de la 1 ianuarie 2020. Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a dat, in unanimitate, un raport de admitere unui proiect de lege pent. continuă pe B1

Activistii de mediu au protestat la Viena pentru salvarea padurilor din Romania

Organizatia de mediu Agent Green a organizat la Viena o actiune de protest pentru salvarea padurilor.

Pensionarii din ROMANIA vor PRIMI TICHETE DE MASA! VESTI EXCELENTE de la STAT!

Vesti excelente pentru acesti pensionari romani! Iata ce le-a pregatit Statul roman.

Amenzile sunt uriase! Ce patesc toti soferii care fac aceasta greseala. Putini se gandesc la asta

In curand iarna va pune stapanire peste toata Romania, iar soferii vor avea obligatia sa isi echipeze autoturismele cu anvelope pentru acest sezon. in caz contrar, risca sa primeasca sanctiuni uriase din partea politistilor de la Brigada Rutiera. in plus, isi pun viata in pericol atunci cand pleaca la drum. Si nu doar pe a .

Fostul rector al UMF Iasi Vasile Astarastoae si toti inculpatii din dosarul sau de coruptie, achitati dupa ce CCR a anulat probele stranse cu ajutorul SRI

Medicul Vasile Astarastoae, fost presedinte al Colegiului Medicilor din Romania si fost rector al Universitatii de Medicina din Iasi, a fost achitat definitiv in dosarul de coruptie cu prejudiciu de un milion de euro, potrivit DNA. De altfel, dupa aproape 8 ani de procese, Curtea de Apel Suceava ile Astarastoae a decis achitari pentru toti ceilalti inculpati din dosar.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

DACIAN CIOLOS: Reforma invatamantului din Romania este o urgenta

Reforma invatamantului din Romania este o urgenta si trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern responsabil, iar aceasta trebuie facuta impreuna cu cei mai buni specialisti pe care Romania ii are, a afirmat liderul PLUS, Dacian Ciolos.

Ce nume a avut Nadia Comaneci cand a fugit din Romania, pe vremea lui Nicolae Ceausescu

In povestile celor care au simtit cu adevarat trecerea de la comunism la libertate se afla si povestea de neuitat a fugii Nadiei Comaneci din Romania. Una dintre cele mai bune gimnaste pe care le-a oferit tara noastra a fost nevoita sa fuga pe furis pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Ce nume a avut atleta .

Peste jumatate dintre firmele din Romania vor sa faca angajari, anul viitor. Domeniile cu cea mai mare cerere

Peste jumatate dintre companiile din Romania 54%) intentioneaza ca, in 2020, sa creasca numarul de angajati cu 11% in medie, potrivit Barometrului de HR realizat de PwC Romania.

Fabricile de medicamente din Romania sunt tinta unor interese

Fabricile de medicamente din Romania sunt tinta unor interese care, prin manipularea taxei clawback.

inca o banca dispare din Romania. Anunt de ultima ora de la BNR

Doua banci si doua fonduri de investitii au notificat BNR ca vor sa cumpere sucursala din Romania a bancii franceze Credit Agricole, potrivit unor surse din mediul bancar, citate de economica. net. Francezii de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )