Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vesti TERIBILE pentru soferii romani: Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL! Pana cand mai poti circula...

B1 B1,
Vesti TERIBILE pentru soferii romani: Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL! Pana cand mai poti circula...

Desi extrem de populare, masinile diesel par sa aiba zilele numarate. Comisarul european pentru piata interna si industrie considera ca, in cativa ani, masinile pe motorina nu vor mai putea fi vazute. continuă pe B1

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Anunt SOC pentru toti posesorii de autoturisme pe motorina, la mana a doua, din Romania...

Automobilele cu motoare diesel sunt inca la mare cautare in Romania pentru ca ofera anumite beneficii precum consumul redus, puterea le turatie mica si, de asemenea, pentru ca sunt ideale pentru calatoriile.

Masinile DIESEL sunt INTERZISE OFICIAL: O spune chiar comisarul european! Care e situatia in Romania

Desi masinile diesel sunt foarte populare, acestea au inceput sa fie interzise in marile orase din lume. Comisarul european pentru piata interna si industrie considera ca, in cativa ani, acestea nu vor.

Masinile DIESEL sunt INTERZISE OFICIAL: Cat mai ai voie sa circuli in marile orase si ce se intampla in Bucuresti

Autovehiculele pe motorina sunt in centrul unor adevarate controverse in Europa. Mai multe tari europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri .

PANICA printre soferii romani: Se schimba iar regulile pentru ITP! Ce risca acum toata lumea...

Din 20 mai 2018 au intrat in vigoarenoi modificari la legislatia privind ITP-ulmasinilor, ce prevadconditiile in care pot trece masinile de inspectie si regimul de.

LOVITURA dura pentru TOTI soferii romani: Metoda simpla prin care vor putea fi SANCTIONATI de acum de politia rutiera

Lovitura pentru soferi! De acum inainte, politistii ar putea sa ii amendeze printr-o metoda estrem de simpla. Un politist din judetul Constanta a propus ca soferii care incalca legea sa poata fi.

ştiri din Auto

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )