Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEOFOTOGALERIE Noul Nissan Juke: mai mare, la fel de nebun, o singura motorizare

Hotnews Hotnews,
 VIDEOFOTOGALERIE Noul Nissan Juke: mai mare, la fel de nebun, o singura motorizare

Nissan Juke, a doua generatie, a crescut in dimensiuni, s-a maturizat, dar continua sa fie un nebun al industriei auto prin designul indraznet, combinatiile de culori vii si materialele variate ca textura si culoare. Nivelul calitatii percepute a crescut, materiale sunt mai bune, ergonomia sporita, iar gama de motorizari simplificata: un singur propulsor 1. 0 turbo pe benzina, 3 cilindri, cuplat fie la o cutie de viteze manuala cu sase trepte, fie la o transmisie automata cu dublu ambreiaj DCT) ce reprezinta un mare pas inainte fata de automata cu variatie continua CVT) de pe prima generatie. Am testat noul Juke in Spania si am pregatit acest review extins. continuă pe Hotnews

Daniel Zamfir isi da demisia din ALDE: Tariceanu este cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul ALDE a anuntat joi ca isi da demisia din partid si a spus despre presedintele partidului, Calin Popescu Tariceanu, ca este cea mai mare dezamagire a sa.

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE, Tariceanu, cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat joi seara ca demisioneaza din ALDE si a afirmat ca Tariceanu este cea mai mare dezamagire a sa.

Zilele SuperTeach:cel mai mare evenimentdin Romania dedicat profesorilor,gazduit de Cluj-Napoca

Intre 1 si 3 noiembrie se vor desfasura la Cluj-Napoca Zilele SuperTeach, cel mai mare eveniment dedicat profesorilor din Romania, care va reuni in premiera peste 3. 000 de participanti. Pe parcursul celor 3 zile de conferinte si ateliere, profesorii, parintii si antreprenorii se antreneaza impreuna pentru a transforma mentalitatea si a dezvolta comunitati de invatare adecvate secolului 21 pentru generatiile viitoare.

Cel mai mare secret din relatia Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Se ascundeau de toata lumea pentru a face asta

In mod cert, divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt nu a fost unul usor. Totul s-a terminat in urma cu doi ani si jumatate, atunci cand Angelina a depus cererea de divort, invocand diferente ireconciliabile. De curand a iesit la iveala si cel mai mare secret dintre cei doi actori, de pe vremea cand .

Realizare incredibila la Timisoara! A fost creata cea mai mare pictura

Cea mai mare pictura murala din Romania a fost creata la Timisoara, in cadrul proiectului Memoriile.

incepecel mai mare eveniment dedicat miscarii de tineret din Romania. Unde va avea loc

Peste 500 de tineri din toata tara se vor intalni, in perioada 23-27 octombrie, in cadrul celui mai mare eveniment dedicat miscarii de tineret din Romania - Summitul Tinerilor 2019. Sloganul editiei de anul acesta este Imagineaza! Crede! Revolutioneaza!.

Cati bani ia Doina Gradea de la TVR. Sefa televiziunii publice, salariu mai mare ca Iohannis si Dancila

Deputatul USR Iulian Bulai ii cere din nou demisia sefei televiziunii publice. Acesta sustine ca Doina Gradea primeste un salariu cu aproape 1. 000 de euro mai mare decat cel al presedintelui Romaniei si cu peste 1. 000 de euro mai mare decat cel al premierului. Sefa TVR este criticata inclusiv de jurnalistii pe care ii are .

Deputatul USR Iulian Bulai publica salariul sefei TVR: Mai mare decat al presedintelui. A primit mai multe mariri decat cei care muncesc pe salariul minim

Deputatul USR Iulian Bulai publica presupusul salariu al sefei TVR, Doina Gradea, precizand ca acesta este mai mare decat cel al presedintelui Romaniei. in plus, politicianul o acuza pe aceasta ca si-a majorat in mod ilegal salariu, dar si ca si-a acordat diurne de deplasare in strainatate de doua ori mai mari decat ar avea dreptul.

P LEK3.CO inaugureaza cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania

CO a inaugurat la inceputul lunii octombrie cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania. Charging Plaza Hub700 poate gazdui si incarca concomitent 6 vehicule electrice, furnizand o putere cumulata de 272kW, chiar in inima Timisoarei.

IN AMERICA DE NORD, Ford lanseaza cea mai mare mare retea de statii de incarcare pentru masini electrice

Ford se va alia cu Volkswagen AG si Amazon pentru a oferi proprietarilor de masini electrice cea mai mare retea de statii de incarcare din America de Nord, transmit CNN si Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )