Libnet.ro
UNICEF

22:15

Michael Schmidt, Automobile Bavaria: Anul acesta inauguram primele showroom-uri pentru autoturisme Opel si VW

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Michael Schmidt, Automobile Bavaria: Anul acesta inauguram primele showroom-uri pentru autoturisme Opel si VW

Michael Schmidt, presedintele Automobile Bavaria Group, cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Est, adauga anul acesta in portofoliu autoturismele Opel si Volkswagen, prin deschiderea de showroom-uri in Targu Mures si Baia Mare. continuă pe Wall-Street Ro

Honda va lansa anul acesta pe piata din Romania noua generatie a SUV-ului CR-V si facelift-ul modelului HR-V

Honda Trading Romania, importatorul marcii japoneze pe plan local, va lansa anul acesta doua modele noi, cea de-a cincea generatie a SUV-ului CR-V si modelul HR-V restilizat.

Volvo redeschide anul acesta cel de-al doilea showroom din Bucuresti

Brandul suedez Volvo, reprezentat in Romania de importatorul EIT Forum Auto, va avea incepand de anul acesta doi dealeri in Bucuresti, un nou showroom urmand sa fie inaugurat in apropiere de Pasajul Unirea.

Rusia se va implica in alegerile americane de anul acesta, spune seful CIA

Directorul CIA se asteapta ca Rusia sa incerce sa influenteze alegerile partiale pentru Congresul SUA care vor avea loc anul acesta, scrie BBC, citat de news. ro. Mike Pompeo a declarat pentru BBC ca incercarile rusilor de a initia actiuni subversive in Europa si SUA nu s-au diminuat.

SONDAJ Primaria Capitalei vrea sa aloce zeci de milioane de lei pentru statui si monumente, anul acesta. Sunteti de acord?

Primaria condusa de Gabriela Firea planuieste sa aloce peste 60 de milioane de lei pentru statui si monumente, in 2018. Pe langa proiectele anuntate inca de anul trecut, primarul vrea mai multe monumente noi, dedicate centenarului Unirii. Sunteti de acord cu felul acesta de a cheltui banii bucurestenilor?Participa in text la sondajul HotNews. ro .

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )