Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel mai mare VAL DE CONCEDIERI din ISTORIA Tesla! Care este motivul lui Musk pentru care da afara 10% din angajati

B1 B1,
Cel mai mare VAL DE CONCEDIERI din ISTORIA Tesla! Care este motivul lui Musk pentru care da afara 10% din angajati

Elon Musk, directorul executiv al companiei Tesla Motors, a anuntat ca peste patru mii de angajati vor fi concediati pentru ca este nevoie de o reducere a costurilor, desi nu obtinerea profitului motiveaza. continuă pe B1

VIDEO REPORTAJ Laserul de la Magurele - Care sunt problemele care frneaza cel mai mare proiect stiintific din Romnia

Cel mai mare proiect european de cercetare in domeniul laserilor este tinut la ralanti de legislatia achizitiilor publice, de modul in care Ministerul Educatiei face recunoasterea studiilor si de italienii care intarzie de mai bine de un an instalarea fascicolului Gamma. Consortiul Eurogamma condus de Institutul National de Fizica Nucleara din Italia a creat sistemul de fascicol gamma, a adus componentele la Magurele, insa nu a inceput nici pana acum instalarea, in ciuda penalizarilor pe care le-au platit, a declarat pentru HotNews. ro directorul proiectului ELI-NP, Nicolae Zamfir. in ceea ce priveste angajarile, legislatia romaneasca favorizeaza un nationalism pur, avertizeaza specialistii. Vezi in articol un video reportaj cu problemele care intarzie finalizarea proiectului de la Magurele.

ACUZATII INCENDIARE la adresa PSD-ALDE: E cel mai mare jaf din ROMANIA

Deputatul Remus Borza critica initiativa privind infiintarea Fondului Suveran, pe care o califica drept cel mai mare jaf din Romania. Potrivit demnitarului, in actuala forma, FSDI este nefunctional si nu.

Indicele Robor a crescut la 2,90%. E cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,90%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca.

Cel mai mare spital din Baragan cauta director medical. Cand are loc examenul

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta director medical. Concursul va avea loc pe 27 iunie, la ora 10. 00 pentru ocuparea postului vacant contractual, pe perioada determinata. Pot participa absolventii de invatamant universitar de lunga durata, cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniu medicina, specializarea medicina.

VIDEO Cel mai mare targ de vara s-a deschis la Buzau. Dragaica atrage vizitatori din toata Muntenia

Este petrecere mare, la Buzau, unde si-a deschis portile cel mai mare balci din tara dar si cel mai longeviv. Targul Dragaica ii va tine pe buzoieni tot intr-o distractie pentru urmatoarele doua saptamani.

Lovitura pe piata brandurilor! Colosul sportiv Nike isi pierde cel mai mare nume pe care l-a avut vreodata sub contract

Firma de echipament sportiv americana este intr-un impas contractual cu cel mai valoros sportiv pe care l-a avut in curtea ei.

Povestea celui mai mare expresionist roman. Gheorghe Vanatoru, pictorul cu expozitii in America, uitat la Oltenita, locul sau de bastina

Catalogat de specialisti ca cel mai mare expresionist roman, Gheorghe Vanatoru este un pictor ce isi poate gasi locul in aproape toate licitatiile. Nascut in 1908 la Oltenita si disparut in 1983, opera lui este remarcabila indeosebi la nivel cromatic, fiind adesea asociat cu stilistica profesorilor sai, Petrascu, Sirato si Tonitza.

MedLife achizitioneaza SfatulMedicului.ro, cea mai mare platforma de informatii medicale din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitia in proportie de 100% a platformei sfatulmedicului. ro cel mai mare hub de informatii medicale din Romania. infintat in urma.

Evaluarea Nationala 2018, sub spectrul celui mai mare absenteism de dupa 1989. Miercuri, proba la Matematica

Circa 3. 700 de absolventi de opt clase din judetul Galati participa pe 13 iunie la cea de-a doua proba a Evaluarii Nationale 2018: matematica. Aproape 1. 100 dintre cei care au fost inscrisi in clasa a VIII-a in anul scolar 2017-2018 nu s-au inscris sau nu s-a prezentat la prima proba, la Limba Romana. Este cel mai mare absenteism de dupa 1989.

Povestea celui mai mare actor roman de comedie din toate timpurile. Ce defect de vorbire avea inegalabilul Birlic si de ce si-a dorit sa devina clovn la circ

Grigore Vasiliu, considerat de multi experti cel mai mare actor roman de comedie din toate timpurile, si-a transformat porecla in renume. S-a ales cu inca un nume datorita succesului din piesa de teatru Birlic, jucata la inceputul carierei sale. Cu mult talent, a reusit sa-si transforme in avantaj unul dintre cele mai mari defecte ale sale: era peltic.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3508 seconds )