Libnet.ro
UNICEF

12:30

Elon Musk spune ca 200.000 de oameni au facut pre-comanda pentru camioneta excentrica Cybertruck

Hotnews Hotnews,
 Elon Musk spune ca 200.000 de oameni au facut pre-comanda pentru camioneta excentrica Cybertruck

Elon Musk spune ca 200. 000 de oameni au pre-comandat camioneta Cybertruck prezentata de companie pe 21 noiembrie. Practic oamenii au platit 100 de dolari pentru a-si rezerva vehiculul, dar isi pot primi banii inapoi daca se razgandesc. Cybertruck costa de la 39. 900 dolari si ar trebui sa ajunga la clienti in 2021, dar Tesla este celebra pentru amanari. Actiunile companiei au scazut cu 6% vineri, dar capitalizarea de piata este de 60 miliarde dolari. continuă pe Hotnews

Elon Musk: 200.000 de precomenzi pentru camioneta Cybertruck

Elon Musk spune ca 200. 000 de oameni au precomandat camioneta Cybertruck prezentata de companie pe 21 noiembrie. Practic oamenii au platit 100 de dolari pentru a-si rezerva vehiculul, dar isi pot primi banii inapoi daca se razgandesc. Cybertruck costa.

insist: Anuntul SURPRINZATOR facut de Elon Musk dupa LANSAREA ESUATA a Tesla Cybertruck

In ciuda esecului lansarii sale de joia trecuta, Cybertruck, cel mai nou autovehicul Tesla, a primit deja 200. 000 de precomenzi. Fondatorul companiei, Elon Musk, a avansat pe Twitter cifra pentru camioneta.

Elon Musk iti arata cum ar fi trebuit sa reactioneze geamurile de pe Tesla Cybertruck la evenimentul de lansare

Elon Musk vrea sa treci peste incidentul de la lansarea Tesla Cybertruck si-ti arata cum ar fi trebuit sa mearga, de fapt, testul de la evenimentul de lansare. Tesla a lansat joi, 21 noiembrie,.

Tesla Cybertruck: Elon Musk dezvaluie cea mai futurista masina electrica

Elon Musk a dezvaluit joi o noua masina, iar Tesla Cybertruck este nu e nici pe departe un vehicul care seamana cu ceva ce ai mai vazut pana acum. Noua masina Tesla este primul pick-up.

ştiri din Economie

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )