Libnet.ro
UNICEF

14:00

Toyota recheama un milion de masini hibride, din cauza riscului de incendiu

Hotnews Hotnews,
 Toyota recheama un milion de masini hibride, din cauza riscului de incendiu

Constructorul nipon Toyota va rechema un milion de masini hibride, majoritatea Prius, din cauza ca exista riscul producerii unor incendii in urma unor probleme cu cablurile. Peste jumatate sunt in Japonia si 219. 000, in Europa, scrie AFP. Sunt afectate modele Prius si C-HR produse intre 2016 si 2018. continuă pe Hotnews

Toyota intampina din nou PROBLEME: Peste un milion de masini hibride rechemate in service

Peste un milion de masini hibride produse in intervalul iunie 2015 - mai 2018 din Europa, America de Nord, Australia si Japonia vor fi rechemate de Toyota, din cauza unei probleme tehnice. Modelele Toyota Prius Hyb.

Toyota recheama in service un milion de masinihibrid. Pericol descurtcircuit sau chiar incendiu la instalatia electrica. Care sunt modelele vizate si in Romania

Constructorul auto japonez Toyota Motor Corp si-a anuntat miercuri intentia de a rechema la service un numar de 1,03 milioane de vehicule hibride, inclusiv modelul Prius, vandute in Japonia, America de Nord si Europa din cauza unei probleme de cablaj care poate provoca, in anumite conditii de uzura, un scurt circuit.

STUDIU: Rata de sinucidere in randul medicilor a crescut in Marea Britanie din cauza plangerilor

Rata de sinucidere in randul medicilor din Marea Britanie a crescut din cauza plangerilor depuse de pacienti. Medicul britanic Clare Gerada sustine ca plangerile le distrug doctorilor stima de sine, chiar.

Noi victime din cauza rujeolei. Bilantul a ajuns la 82

Rujeola face noi victime. 82 de cazuri au fost confirmate in ultima saptamana. Numarul total al imbolnavirilor a depasit 15. 100, din care 59 de decese. Ultimele decese din cauza rujeolei au fost.

Toyota recheama in service un milion de vehicule hibride. Pericol de scurtcircuit sau chiar incendiu

Constructorul auto japonez Toyota Motor Corp si-a anuntat miercuri intentia de a rechema la service un numar de 1,03 milioane de vehicule hibride, inclusiv modelul Prius, vandute in Japonia, America de Nord si.

DEZASTRU economic in LANT din cauza PESTEI PORCINE: Se va ajunge la 100% carne din import

Criza pestei porcine africane din Romania nu afecteaza doar fermierii sauproducatorii de carne de porc, ci se rasfrange si asupra producatorilor de mezeluri care sunt nevoiti sa isi amplifice importurile de ma.

Rata de sinucidere n rndul medicilor britanici a crescut din cauza plngerilor depuse de pacienti

Plangerile depuse de pacienti au dus la cresterea ratei de sinucidere in randul medicilor din Marea Britanie, a afirmat un medic cunoscut din Marea Britanie, potrivit The Telegraph. Numarul medicilor care se sinucid este in crestere, a declarat medicul britanic Clare Gerada, care sustine ca unul dintre motivele principale este acela ca pacientii sunt incurajati ca faca plangeri impotriva medicilor, iar acestea le distrug doctorilor stima de sine, chiar si atunci cand sunt triviale sau nejustificate.

A fost lasat sa moara de medici din cauza tatuajului pe care il avea. Ce reprezenta acesta

Un caz de etica din America a creat controversa in lumea medicala, in urma cu ceva vreme. Un barbat a ajuns in stare grava la spital, insa medicii nu au putut sa il ajute. El si-a semnat sentinta la.

Elevi contra minister din cauza caniculei

Modificarile legate de examenul de Bacalaureat au starnit mai mereu controverse. Trei asociatii de elevi din tara noastra spun ca nu sunt de acord cu intentia Ministerului Educatiei Nationale ca probele scrise ale examenului de bacalaureat sa aiba loc intre 1 si 4 iulie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )