Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cat costa bateriile pentru masini electrice in 2019. Studiu de caz, Nissan LEAF: 1 kWh capacitate = 272 Euro

Hotnews Hotnews,
 Cat costa bateriile pentru masini electrice in 2019. Studiu de caz, Nissan LEAF: 1 kWh capacitate = 272 Euro

Bateriile litiu-ion de tractiune folosite de masinile electrice inca reprezinta o mare parte din costul autovehiculului in sine, iar cu ocazia unei discutii cu Jean-Pierre Diernaz, vicepresedinte in cadrul Nissan responsabil de marketing, la Salonul Auto de la Geneva 5-17 Martie), am aflat si cat mai costa 1 kWh capacitate a bateriei pentru un Nissan LEAF: 272 Euro cu tot cu TVA. Astfel, in cazul unui LEAF cu baterie de 40 kWh pretul pe care clientul il plateste doar pentru baterie este de 10. 909 Euro cu tot cu TVA, iar pentru versiunea LEAF e+, cu baterie de 62 kWh, pretul bateriei este de 19. 909 Euro cu tot cu TVA. continuă pe Hotnews

Gareth Dunsmore, Nissan: urmatoarea mare miza este sa avem si infrastructura de putere mica pentru masinile electrice

Nissan comercializeaza deja de aproape zece ani masini electrice, iar experienta castigata pe parcurs arata cat de importanta este in definitiv pentru client implicarea producatorului auto in crearea de infrastructura de incarcare, dar si in a gasi cele mai bune solutii de incarcare. in acest sens urmatoarea mare miza este crearea unei infrastructuri de putere mica pentru incarcarea masinilor electrice, astfel incat oricand masina sta, sa fie conectata la o priza banala, priza care se va dovedi suficienta pentru utilizatorul masinii si, in acelasi timp, usor si ieftin de instalat in parcari, a declarat Gareth Dunsmore, director in cadrul Nissan responsabil de autovehicule electrice, in cadrul unei mese rotunde, la Salonul Auto de la Geneva 5-17 Martie).

Cat costa portretul lui Farrah Fawcett creat de Andy Warhol?

Portretul lui Farrah Fawcett, realizat de Andy Warhol, a fost scos la vanzare de fostul partener al regretatei artiste, care spera sa obtina pe el o suma fabuloasa. Iata cat costa! .

Adevarul despre masinile electrice: cat costa, de fapt, o baterie pentru aceste vehicule

Cea mai scumpa componenta de pe o masina electrica este bateria. Chiar daca nu esti multumit de pretul si de autonomia oferita, o baterie pentru aceste vehicule sunt mai ieftine decat.

Cat cheltuiesc romanii pentru imbunatatirea confortului locuintei (sondaj IRSOP)

Intentia romanilor de a face imbunatatiri in locuintele pe care le detin creste de la an la an, arata rezultatele unui studiu IRSOP, dat publicitatii marti. Unul din trei romani doresc sa porneasca un asfel de proiect in urmatorii 5 ani in timp ce 32% intentioneaza sa faca acest lucru in urmatoarele 12 luni, se mai arata in studiu.

Cat costa plecarea unui director de la compania care a dat in judecata Romania pentru aurul de la Rosia Montana: 3,5 milioane de dolari

Cheltuielile cu salariile in cadrul companiei Gabriel Resources Ltd. au crescut in 2018 fata de 2017, arata un raport financiar al companiei aferent anului trecut. Plecarea fostului director general a fost rasplatita cu 3,5 milioane de dolari canadieni.

ştiri din Economie

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )