Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fostul presedinte al Nissan a fost pus sub acuzare pentru nereguli financiare

Hotnews Hotnews,
 Fostul presedinte al Nissan a fost pus sub acuzare pentru nereguli financiare

Carlos Ghosn, fostul presedinte al companiei Nissan Motor, a fost pus sub acuzare luni de procurorii din Tokyo pentru nereguli financiare si ar putea fi arestat din nou in baza unor acuzatii noi, relateaza BBC, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Scandalul Nissan ATINGE NOI DIMENSIUNI dupa acuzatiile de frauda aduse lui Carlos Ghosn! Fostul presedinte se lupta cu compania pentru un apartament din Rio de Janeiro PLIN DE BANI si de opere de arta

Un apartament din Rio de Janeiro cu vedere la mare, care contine multi bani, opere de arta si lucruri personale ale lui Carlos Ghosn a devenit ultima scena de lupta dintre fostul presedinte al Nissan si.

VIDEO Cum se procedeaza n Australia: Un barbat a fost inculpat imediat dupa difuzarea n direct a agresarii prietenei sale

Un amator de jocuri video care pare sa loveasca o femeie in imagini transmise live si devenite virale pe retelele sociale a fost pus sub acuzare pentru agresiune de catre politia australiana, scrie AFP.

NIKKEI ANTICIPEAZA Carlos Ghosn si grupul Nissan, pusi sub acuzare astazi

Procurorii din Tokyo intentioneaza sa il puna, astazi, sub acuzare pe fostul presedinte al companiei auto Nissan Motor Co. , Carlos Ghosn, pentru frauda financiara, conform publicatiei Nikkei.

Necazuri pentru fostul presedinte polonez Lech Walesa din cauza unor postari pe Facebook

Fostul presedinte al Poloniei Lech Walesa trebuie sa-i ceara scuze liderului partidului aflat la putere Lege si Justitie PiS), Jaroslaw Kaczynski, pentru postarea de comentarii defaimatoare pe Facebook in 2016. Decizia a fost luata de un tribunal polonez din Gdansk, transmite dpa international.

Belisario Betancur, fostul presedinte al Columbiei, a murit la varsta de 95 de ani

Fostul presedinte al Columbiei, Belisario Betancur, care a incercat sa ajunga la pace cu rebelii de stanga, in timpul administratiei sale, a murit, vineri, la varsta de 95 de ani, potrivit spitalului Fundacion Santa Fe de Bogota, informeaza Reuters.

Columbia: Fostul presedinte Belisario Betancur a decedat

Fostul presedinte columbian Belisario Betancur, care a incercat sa pastreze pacea cu rebelii de stanga in timpul administratiei sale, a murit vineri la varsta de 95 de ani, a anuntat spitalul Fundacion Santa Fe de Bogota citat de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2276 seconds )