Libnet.ro
UNICEF

17:46

FT: Nissan a taiat oficial orice legatura pe care o mai avea cu Carlos Ghosn

Hotnews Hotnews,
 FT: Nissan a taiat oficial orice legatura pe care o mai avea cu Carlos Ghosn

Actionarii Nissan au votat luni eliminarea lui Carlos Ghosn din boardul companiei, inlaturand in mod oficial pe omul care a salvat si a condus constructorul japonez in ultimele doua decenii, scrie Financial Times. intr-o intalnire care a durat circa trei ore si s-a desfasurat la un hotel din Tokyo si la care au participat mai mult de 4. 000 de actionari, Hiroto Saikawa, directorul general al Nissan, si-a cerut scuze pentru ceea ce el a numit un comportament fara precedent al unui executiv. continuă pe Hotnews

FT: Nissan a taiat oficial orice legatura pe care o mai avea cu Carlos Ghosn

Actionarii Nissan au votat luni eliminarea lui Carlos Ghosn din boardul companiei, inlaturand in mod oficial pe omul care a salvat si a condus constructorul japonez in ultimele doua decenii, scrie Financial Times. intr-o intalnire care a durat circa trei ore si s-a desfasurat la un hotel din Tokyo si la care au participat mai mult de 4. 000 de actionari, Hiroto Saikawa, directorul general al Nissan, si-a cerut scuze pentru ceea ce el a numit un comportament fara precedent al unui executiv.

Actionarii Nissan au rupt orice legatura cu Carlos Ghosn

Actionarii constructorului auto japonez Nissan Motor Co au aprobat, astazi, inlaturarea lui Carlos Ghosn din Consiliul de Administratie, intrerupand ultimele legaturi cu omul care a salvat compania de la faliment in urma cu doua decenii, dar care acum este acuzat de nereguli financiare, transmit Reuters si AFP.

E OFICIAL: Una dintre cele mai indragite blonde din TV se intoarce pe sticla! Anuntul momentului a fost facut

Revenire spectaculoasa in televiziune! Fosta sotie a lui Augustin Viziru va reveni pe sticla pe 15 aprilie, pentru a prezenta emisiunea OANApp, care va fi difuzata pe TVR 2, de la ora 15. 00, relateaza.

ştiri din Economie

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3068 seconds )