Libnet.ro
UNICEF

01:05

Renault: Compensatiile financiare primite de Carlos Ghosn ca director general au fost conform legii

Hotnews Hotnews,
 Renault: Compensatiile financiare primite de Carlos Ghosn ca director general au fost conform legii

Renault a anuntat, dupa o intalnire a consiliului de conducere, ca remuneratia primita de Carlos Ghosn ca presedinte director-general al companiei nu incalca legea. Reamintim ca Ghosn, care conduce alianta Renault-Nissan-Mitsubishi, a fost arestat pe 19 noiembrie pentru posibile fraude fiscale si se afla in arest la Tokyo. Atitudinea Renault este mult diferita fata de cea a Nissan care l-a revocat rapid pe Ghosn din functia de CEO. continuă pe Hotnews

Carlos Ghosn, pus sub acuzare

La trei saptamani dupa arestarea sa surprinzatoare la Tokyo, fostul presedinte al aliantei auto Renault-Nissan, franco-brazilianul Carlos Ghosn, a fost pus ieri sub acuzare pentru ca si-a ascuns veniturile de fisc timp de cinci ani, iar mandatul sau de arestare a fost prelungit in baza unor noi acuzatii, informeaza AFP.

Perioada de detentie pentru Carlos Ghosn, prelungita pana in 20 decembrie

Un tribunal din Tokyo a aprobat, ieri, cererea procurorilor de a extinde pana pe 20 decembrie perioada de detentie pentru fostul presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, arestat pe 19 noiembrie in baza suspiciunilor de nereguli financiare, transmite Kyodo.

NIKKEI ANTICIPEAZA Carlos Ghosn si grupul Nissan, pusi sub acuzare astazi

Procurorii din Tokyo intentioneaza sa il puna, astazi, sub acuzare pe fostul presedinte al companiei auto Nissan Motor Co. , Carlos Ghosn, pentru frauda financiara, conform publicatiei Nikkei.

Christophe Dridi, noul director general al Dacia

Groupe Renault a anuntat, astazi, numirea actualului director executiv al Uzinei Vehicule Dacia, Christophe Dridi, in functia de director general al Automobile Dacia si al Groupe Renault Romania, de la 1 ianuarie 2019.

Automobile Dacia are un nou director general: francezul Christophe Dridi

Groupe Renault anunta numirea lui Christophe Dridi in functia de director general al Automobile Dacia si al Groupe Renault Romania, de la 1 ianuarie 2019. El preia aceasta responsabilitate de la Jerome Olive care a avut un mandat interimar incepand cu luna septembrie a acestui an. Reamintim ca in septembrie, Antoine Doucerain, directorul de atunci, a anuntat in mod surprinzator ca se retrage, iar in locul lui a revenit Olive, cel care a mai condus Dacia intre 2010 si 2013.

Automobile Dacia are un nou director general

Groupe Renault anunta numirea lui Christophe Dridi in functia de director general al Automobile Dacia si al Groupe Renault Romania, de la 1 ianuarie 2019. Preia aceasta responsabilitate de la Jerome Olive, Alliance Regional SVP Manufacturing Process.

DAN NICULA, DIRECTOR GENERAL ADRBI: Ne-am depasit obiectivele la nivel regional, dar ramanem sub presiunea indeplinirii tintei nationale

Anul curent a fost unul lucrativ, in care atat evaluarea, cat si contractarea si, ulterior, platile proiectelor finantate prin POR 2014-2020 au fost efectuate la o rata mult mai mare, a afirmat, ieri, in cadrul Conferintei REGIO - Politica de Coeziune, Valori europene, nationale si locale, Dan Nicula, director general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov ADRBI).

Christophe Dridi a preluat conducerea Automobile Dacia si Group Renault Romania

Directorul uzinei vehicule Dacia Romania, Christophe Dridi, a preluat conducerea Automobile Dacia si Group Renault Romania. Acesta va ocupa functia de director general incepand din 1 ianuarie 2019. Dridi va.

Profesionistii in investitii: Bogdan Albu, director general XTB Romania, despre finalul de an pe pietele financiare

Anul 2018 a adus multe volatilitati pe pietele financiare, la care s-au adaugat si multiplele modificari legislative ce au adus provocari importante pentru jucatorii din domeniu: MIFID 2, GSPR sau interventiile aduse de ESMA produselor. In activitatea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )