Libnet.ro
UNICEF

12:30

Renault intentioneaza sa inchida patru uzine din Franta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Renault intentioneaza sa inchida patru uzine din Franta

Constructorul auto francez Renault intentioneaza sa inchida mai multe uzine din Franta, printre care cea de la Flins, unde sunt asamblate modelul electric Zoe si Nissan Micra, si uzina de asamblare de la Dieppe, in cadrul unui vast plan de economii. continuă pe Wall-Street Ro

Renault vrea sa inchida patru uzine din Franta

Constructorul auto francez Renault intentioneaza sa inchida mai multe uzine din Franta, printre care cea de la Flins, unde sunt asamblate modelul electric Zoe si Nissan Micra, si uzina de asamblare de la Dieppe, in cadrul unui vast plan de taiere de costuri care ar urma sa fie anuntat saptamana viitoare.

Mai multe uzine Renault din Franta ar putea sa fie inchise

Renault vrea sa inchida mai multe uzine din Franta, printre care cea de la Flins, unde sunt asamblat.

iNCEPAND CU 19 MAI Amazon va redeschide treptat depozitele din Franta

Amazon. com anuntat ca intentioneaza sa redeschida treptat depozitele din Franta incepand cu 19 mai, fiind pe cale sa finalizeze un acord cu sindicatele si comitetele de intreprindere pentru a pune capat conflictului legat de masurile de protectie fata de coronavirus, care a dus la inchiderea acestora timp de peste o luna.

Amazon redeschide depozitele din Franta

Depozitele din Franta ale Amazon. com vor fi redeschise azi cu circa 30% dintre angajati, au declarat ieri trei lideri sindicali, punand capat conflictului din ultima luna legat de masurile de protectie luate de gigantul de comert electronic pentru protejarea lucratorilor de pandemia de coronavirus.

CORONAVIRUS |La doar o saptamana de la redeschidere, 70 de gradinite si scoli primare din Franta s-au inchis din nou dupa descoperirea mai multor cazuri de COVID-19

Incepand cu 11 mai, masurile restrictive din Franta s-au relaxat, tara incepand sa isi revina treptat, incercand sa isi relanseze economia, puternic zdruncinata de pandemia de coronavirus. Astfel,.

Patru muzee din Capitala isi redeschid astazi portile

Restaurantele, terasele, mall-urile, cinematografele sau teatrele nu sunt accesibile publicului in momentul de fata, insa romanii se pot bucura de vizita la muzee. Patru muzee din Capitala si-au redeschis portile.

Sofer de TIR roman prins cu 83 de kilograme de cannabis de catre autoritatile din Franta

Un roman, sofer de TIR, a fost prins cu 83 de kilograme de cannabis in Franta. Barbatul a ascuns drogurile in sacose de rafie in autocamion, dar a fost descoperit de autoritatile franceze.

Vanzarile auto, blocate complet in patru judete din Romania

Patru judete nu au inregistrat nicio noua inmatriculare auto in luna aprilie, pe fondul restrictiilor impuse in urma epidemiei de coronavirus.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )