Libnet.ro
UNICEF

05:00

UPDATE Carlos Ghosn, seful Renault-Nissan, a fost arestat - presa. Nissan confirma ca Ghosn a ascuns de Fisc venituri realizate si va cere demiterea sa

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Carlos Ghosn, seful Renault-Nissan, a fost arestat - presa. Nissan confirma ca Ghosn a ascuns de Fisc venituri realizate si va cere demiterea sa

Actiunile Renault au scazut cu 12% luni dupa ce presa japoneza a scris ca seful Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat pentru frauda in Japonia, relateaza AFP. Nissan a confirmat ca Ghosn este audiat si ca a ascuns de Fisc venituri realizate, urmand sa-i solicite demisia. Nissan a confirmat luni ca Ghosn a declarat timp de mai multi ani venituri inferioare celor reale. Compania mai spune ca au fost descoperite multe alte ilegalitati, inclusiv folosirea bunurilor companiei in scop personal. Nissan a spus ca va propune consiliului de administratie sa-l demita cat mai rapid posibil. Stirea se actualizeaza. continuă pe Hotnews

UPDATE Carlos Ghosn, seful Renault-Nissan, a fost arestat - presa. Nissan confirma ca Ghosn a ascuns de Fisc o parte dintre veniturile realizate si cere demiterea sa

Actiunile Renault au scazut cu 12% luni dupa ce presa japoneza a scris ca seful Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat pentru frauda in Japonia, relateaza AFP. Nissan a confirmat ca Ghosn este audiat si ca a ascuns de Fisc venituri realizate, urmand sa-i solicite demisia. Nissan a confirmat luni ca Ghosn a declarat timp de mai multi ani venituri inferioare celor reale. Compania mai spune ca au fost descoperite multe alte ilegalitati, inclusiv folosirea bunurilor companiei in scop personal. Nissan a spus ca va propune consiliului de administratie sa-l demita cat mai rapid posibil. Stirea se actualizeaza.

Seful Renault-Nissan a fost arestat. Ce acuzatii i se aduc si efectul pe bursa

Actiunile Renault au scazut cu 12% luni dupa ce presa japoneza a scris ca seful Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat pentru frauda in Japonia, relateaza AFP, citata de Hotnews.

Cutremur pe piata AUTO! Seful Renault-Nissan, ARESTAT pentru FRAUDA

Cutremur pe piata auto. Presedintele aliantei auto Renault-Nissan-Mitsubishi Motors, Carlos Ghosn, a fost arestat, luni, la Tokyo. Carlos Ghosn este acuzat de frauda in Japonia, dupa ce a declarat mai multi.

Declinul lui Cost Killer - Cine este Carlos Ghosn, carismaticul sef al Renault care a fost arestat luni

Anuntul ca respectatul Carlos Ghosn a fost arestat pentru fraude fiscale a uimit multa lume, fiindca era considerat ca fiind cea mai influenta personalitate a industriei auto. Ghosn este celebru pentru metodele sale de a readuce pe linia de plutire companii cu mari probleme, iar pentru masurile sale a fost supranumit Le Cost Killer. Sub bagheta lui Ghosn vanzarile Logan, Sandero si Duster au crescut puternic, iar el a vizitat de cateva ori Romania, pentru a vedea cum decurg lucrurile la Dacia.

Presedintele Renault Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat. A folosit banii companiei in scopuri personale

Presedintele aliantei Renault Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat la Tokyo pentru o posibila incalcare a legii referitoare la tranzactiile financiare. Reprezentantii Nissan l-au acuzat pe Ghosn ca.

Directorul Executiv al Renault, Carlos Ghosn, a fost arestat pentru o evaziune fiscala de 44 de milioane de dolari

Carlos Ghosn, presedintele Nissan si directorul executiv al Renault, a fost arestat in Japonia si urmeaza sa fie demis, este anchetat pentru o evaziune fiscala de 44 de milioane de dolari.

Probleme in lumea interlopa: Un lider a fost arestat

Interlopul Basarab din Ploiesti a fost arestat preventiv in urma unei decizii a Judecatoriei Ploiesi. Aceasta arestare vine dupa ce interlopul, pe numele real Petre Oprea, a fost prins de 11 ori conducand masina.

Basarab, celebru interlop ploiestean, a fost arestat. A devenit obsesia politistilor care l-au alergat de nenumarate ori in trafic

Petre Oprea 74 de ani), cunoscut in Ploiesti drept Basarab, a fost arestat preventiv de Judecatoria Ploiesti sub acuzatiile de conducere unui vehicul fara permis. Doar in perioada noiembrie 2016-ianuarie 2017, Petre Oprea a fost prins de 11 ori conducand masina pe drumurile publice desi nu avea acest drept legal.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )