Libnet.ro
UNICEF

19:47

Noul Sandero RS Cum arata cel mai puternic Sandero construit vreodata?

B1 B1,
Noul Sandero RS Cum arata cel mai puternic Sandero construit vreodata?

Cel mai puternic Sandero construit vreodata a fost dezvaluit! Noul super-mini comercializat cu logo-ul Renault si cu indicativul RS vine la scurt timp dupa ce prezentarea noilor Sandero si Logan facelift, rezervate . continuă pe B1

Cum arata cel mai scump 11 din istoria fotbalului - De ce Messi nu se afla printre titulari

Dupa transferul lui Harry Maguire de la Leicester la Manchester United 88 de milioane de euro), jurnalistii de la Marca au intocmit un prim 11 al celor mai scumpi jucatori din fotbalul mondial. Lionel Messi nu se afla printre acestia, explicatia fiind una simpla: Barcelona nu a platit niciun ban in schimbul sau, argentinianul fiind format in celebra La Masia.

Cel mai delicios desert al verii: Reteta de mere pane, gata in 15 minute

Nu te pricepi sa faci prajituri complicate, creme care iti iau mult timp sau blaturi pe care sa le tii ore intregi la cuptor? Poti incerca alte retete rapide cu care sa-ti cuceresti prietenii sau persoana iubita. incearca cel mai delicious si simplu de facut desert al verii: merele pane.

Uber a deschis la Bucuresti cel mai mare centru regional de asistenta

Compania Uber a inaugurat marti la Bucuresti cel mai mare centru din Europa Centrala si de Est care .

Neil Lennon, antrenor Celtic: Meciul cu CFR Cluj, cel mai important test pentru noi in acest inceput de sezon

Antrenorul echipei de fotbal Celtic Glasgow, Neil Lennon, a declarat, luni, ca meciul de miercuri cu CFR Cluj, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, va fi cel mai important test din acest debut de sezon pentru campioana Scotiei, potrivit site-ului oficial al clubului.

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie, dupa ce Manchester Unided a platit 80 de m.

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie: Manchester United a platit 87 de milioane de euro lui Leicester

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie dupa ce Manchester Unided a platit 80 de milioane de lire sterline 87 de milioane de euro) clubului Leicester, pentru a obtine transferul jucatorului.

Controversele in cazul de la Caracal sunt uriase. Cel mai mare specialist da verdictul

Controversele in cazul Alexandrei si al Luizei sunt uriase. Astazi, la Sinteza zilei, cel mai mare specialist da verdictul. Monstrul din Caracal minte! in premiera nationala, elementul-cheie din.

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Criminalul l-a sunat dupa ce a rapit-o pe Alexandra!

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca spune ca a fost sunat de criminal de trei ori, miercuri seara, in ziua in care Dinca o rapise pe Alexandra. Omul nu i-a raspuns. Barbatul a declarat.

Cel mai periculos atac pe care hackerii il folosesc impotriva ta

Atacurile informatice au cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani. Iar cel mai periculos presupune criptarea datelor si solicitarea banilor pentru accesarea lor. Specialisti in securitate.

DIICOT: Au fost gasite alte fragmente osoase si dinti in padurea unde Dinca a sustinut ca a aruncat trupul Luizei. Cel mai probabil, sunt fragmente de natura umana

Procurorii au gasit marti noi fragmente osoase si dinti la marginea padurii indicate de Gheorghe Dinca drept locul in care ar fi aruncat trupul ars al Luizei, iar dupa ce a fost cernuta cenusa legistii au concluzionat ca resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natura umana, a anuntat DIICOT, marti seara.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )