Libnet.ro
UNICEF

12:15

E LEGE, in Romania! Toti romanii care vor sa-si vanda masina sunt OBLIGATI sa faca acest lucru de acum inainte

B1 B1,
E LEGE, in Romania! Toti romanii care vor sa-si vanda masina sunt OBLIGATI sa faca acest lucru de acum inainte

Toti cei care au de gand sa isi vanda masina trebuie sa afle noile regulu. O noua lege a intrat in vigoare, care ii obliga pe romani sa respecte anumite reguli in cazul in care doresc sa isi. continuă pe B1

Toti romanii care vor sa iasa la PENSIE trebuie sa afle noile SCHIMBARI! Cei care au lucrat in STRAINATATE, cei mai afectati

Toti romanii care se gandesc sa iasa la pensie trebuie sa fie informati cu privire la ce trebuie sa contina dosarul de pensionare, pentru ca s-au modificat cateva lucruri. Ministrul Muncii, Violeta.

ING vine cu o veste proasta pentru toti romanii. Leul romanesc, previziuni sumbre pentru urmatorii doi ani

Previziuni sumbre pentru urmatorii doi ani. ING prevesteste o slabire semnificativa a leului romanesc, in raport cu euro. ING, veste proasta pentru totii romanii. Leul romanesc, previziuni sumbre ING Bank a revizuit prognozele pentru principalii indicatori din sfera financiara inflatia, rate de dobanda si cursul de schimb leueuro, dar si in privinta PIB, potrivit .

Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice. Cum pot primi pana la 15.000 de euro de la stat

Veste buna pentru romanii care isi pun centrale termice. Programul Casa Eficienta Energetic le sare in ajutor. 000 de euro ar putea veni din partea statului pentru doritori, printr-un nou program anuntat de AFM. Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice Pentru prima data, programul Casa Eficienta Energetic ar putea demara un proiect, .

Persoanele varstnice care vor sa ramana active pot face voluntariat pentru copii

Persoanele varstnice care vor sa ramana active sunt invitate sa participe la programul Generatii, .

Se schimba harta Europei! Care sunt cele 6 tari care vor adera la Uniunea Europeana

Charles Michel, Presedintele Consiliului European, s-a intalnit duminica la Bruxelles cu liderii a sase tari din Balcanii de Vest, care candideaza la aderarea UE, pentru o discutie sincera. Se schimba harta Europei! Potrivit AFP, discutiile au avut loc in cursul unui dineu destinat sa pregateasca summitul de la Zagreb, din luna mai. Sper intr-o discutie sincera, .

VIDEO FOTO Tarom si-a prezentat noua aeronava ATR 72-600 pentru curse interne si regionale, prima din cele noua care vor intra in flota in acest an

Tarom, operatorul aerian national, a receptionat marti prima aeronava ATR 72-600, prima din seria celor noua aeronave noi, inchiriate in regim de leasing operational pe o perioada de 10 ani, in prezent fiind singura companie aeriana din Romania care cuprinde in flota aeronave de acest tip, cu aceasta configuratie, transmite compania.

Nutritionistul Mihaela Bilic, sfaturi pentru cei care vor sa slabeasca

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a oferit cateva sfaturi importante pentru persoanele care isi doresc sa slabeasca.

Financial report Jaguar Land Rover isi aduce piesele din China cu avionul. Ministru cipriot: Romania, tara din care vin miresele cetatenilor din Asia. Huawei castiga teren in disputele din Europa

Financial Times: Jaguar Land Rover isi aduce componentele din China cu avionul pentru a evita inchiderea fabricilor din UK * Les Echos: Graba nebuna cu care se arunca japonezii pe datoria Frantei * Cum si-a pierdut Matteo Salvini aura de invincibilitate * Kathimerini: Ministru cipriot: Romania, tara din care vin miresele cetatenilor din AsiaStop falsilor studenti si casatoriilor fictive * The New York Times: Huawei castiga teren in disputele din Europa iar SUA cauta sa gaseasca alternative.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )