Libnet.ro
UNICEF

08:00

Asa arata Skoda Octavia restilizata, pe piata din 2017

Hotnews Hotnews,
 Asa arata Skoda Octavia restilizata, pe piata din 2017

Skoda a prezentat o versiune restilizata a celei de-a treia generatii Octavia, care aduce schimbari la nivel estetic si la capitolul tehnologii. Comercializarea versiunii restilizate va demara la inceputul anului 2017. Octavia este cel mai bine vandut model Skoda, din 1996 si pana in prezent fiind comercializate peste cinci milioane de masini sub acest nume. continuă pe Hotnews

Skoda Octavia - facelift cu parfum de Mercedes-Benz E Class

A treia generatie Skoda Octavia a debutat in 2012, prin urmare este firesc un facelift. Un upgrade estetic care propune o noua parte frontala si un upgrade semnificativ la capitolul sisteme de siguranta si infotainment.

FOTOGALERIE Asa arata noul MINI Countryman, semnificativ mai mare. Pe strazi din februarie 2017

Noul MINI Countryman a fost prezentat oficial, online, cel mai mare model al marcii premium britanice avand acum si o versiune hibrida reincarcabila la priza ce poate rula pur electric pana la 40 km. A doua generatie MINI Countryman are la baza o platforma noua aceea din care deriva toate modelele BMW si MINI cu tractiune pe rotile din fata, platforma capabila sa suporte si tractiune integrala, denumita ALL4 in cazul MINI.

Centura feroviara a Bucurestiului, reinviata de Ministerul Transporturilor. Prima etapa din 2017 - trenuri urbane de la Gara de Nord spre Gara Progresu si spre Pantelimon. Vezi planurile

Proiectul centurii feroviare a Bucurestiului a fost reinviat, dupa ce luni Ministerul Transporturilor a anuntat etapele modernizarii caii ferate din jurul Capitalei si termenele estimate pentru primele trenuri urbane care sa deserveaza zona metropolitana. Pana in 2017 primele trenuri urbane ar trebui sa circule pe rutele de la Gara de Nord spre Gara Progresu, via Domnesti si Magurele, si spre Gara Pantelimon, urmand ca ulterior sa fie realizata si conexiunea Pantelimon - Progresu, dar si legaturile CFR cu reteaua de metrou a Capitalei. Vezi cum arata planul si care sunt etapele estimate de Transporturi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2384 seconds )