Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ford Focus RS, cea mai accesibila bomba pe roti: 350 de cai putere si o acceleratie 0-100 km/h in 4.7 secunde

Adevărul Adevărul,
Ford Focus RS, cea mai accesibila bomba pe roti: 350 de cai putere si o acceleratie 0-100 km/h in 4.7 secunde

Pentru pasionati, acronimul RS este una dintre cele mai incitante combinatii de litere. A fost si este folosit, de exemplu, de Audi RS3, RS4,RS6), Renault Clio RS, Megane RS) sau Skoda Fabia RS, Octavia RS). Dar la Ford, RS-ul inseamna zeci de ani de transformare a masinilor in monstri sport. Iar noul Focus RS, dezvoltat sub supravegherea pilotului Ken Block, este hot-hatch-ul suprem. La 37. 000 euro TVA inclus), masina nu are rival. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum accelereaza si cum suna noul Ford Focus RS cu Launch Control bestia compacta mai rapida decat Ford Mustang V8

Ford a lansat a treia generatie Ford Focus RS un model sport compact capabil de performante impresionante. Chiar daca nu este cel mai rapid model de serie mica sau mare) creat de Ford in istoria sa, Focus RS este in acest moment cel mai rapid automobil al marcii americane, avand performante mai bune chiar decat Ford Mustang cu motor V8 de 5 litri. Ford Focus RS atinge 100 km/h in 4,7 secunde gratie motorului si sistemului de tractiune integrala, precum si multumita functiei Launch Control ce permite soferului sa demareze in cel mai rapid si eficient mod cu putinta. Ford Focus RS concureaza pe piata cu Volkswagen Golf R.

Cine este sateanul care a stopat cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania: groapa de gunoi din varful muntelui

Apicultorul Aristide Maxim este vocea satenilor din localitatea suceveana Pojorata, care au reusit sa anuleze in instanta cea mai mare aberatie cu fonduri UE realizata vreodata in Romania: o groapa de gunoi in varful muntelui, intr-unul dintre cele mai frumoase pasuri rutiere din tara.

Alphabet devine oficial cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a devenit dupa primele tranzactii bursiere de marti cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata de 543 miliarde dolari. Apple are o capitalizare cu peste 10 mld dolari mai mica si in februarie 2010 a fost ultima oara cand Google era mai valoroasa ca Apple. Pe atunci ambele companii valorau sub 200 miliarde dolari, acum capitalizarea este de peste 500 miliarde dolari.

Apple a fost detronata. Alphabet Inc este acum cea mai valoroasa companie americana

Alphabet Inc, firma mama a Google, a detronat luni seara Apple Inc de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana, o pozitie pe care producatorul telefoanelor iPhone a detinut-o in ultimii patru ani,.

Alphabet Inc. detroneaza Apple de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana

Alphabet Inc, firma mama a Google, a detronat luni seara Apple Inc de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana, o pozitie pe care producatorul telefoanelor iPhone a detinut-o in ultimii patru ani, informeaza Reuters.

Alphabet (Google) este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a anuntat rezultate financiare record cu o cifra de afaceri anuala de 75 miliarde dolari, reactia bursei fiind favorabila. Alphabet este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata peste cea a Apple. Ambele companii valoreaza peste 530 miliarde dolari. Alphabet a anuntat pentru prima oara si rezultatele financiare ale divziilor ce mizeaza pe proiecte iesite din comun, precum masinile autonome.

Cea mai alba noapte a Romaniei

Ai auzit de evenimente cu nopti albe in Bucuresti si tara, dar cea mai alba a Romaniei a fost pe 30 octombrie. Au trecut trei luni.

WTA: Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie, intr-un meci din cadrul Australian Open.

Criza migratiei, probabil cea mai dificila provocare pentru UE in ultimele decenii

Criza migratiei reprezinta probabil cea mai dificila provocare pe care a intalnit-o Uniunea Europeana in ultimele decenii, apreciaza fostul presedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, care sustine ca aceasta este mai serioasa decat criza Euro, deoarece miza nu este doar una economica, ci este vorba si de acceptarea politica.

Cea mai moderna biblioteca din Baragan, de 4 milioane de euro, neterminata. Lucrarile la cladire au fost oprite

Chiar daca nu au fost de acord cu propunerea Consiliului Judetean, alesii locali au votat pentru sistarea lucrarilor la cea mai moderna biblioteca din Baragan, edificiu ce ar fi trebuit inaugurat in primavara acestui an. Cladirea, care a inghitit pana in prezent peste 4 milioane de euro, ramane nefinalizata din cauza unor neintelegeri.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )