Libnet.ro
UNICEF

22:30

Skoda a incheiat cea mai buna luna februarie din toata istoria sa. Octavia ramane preferata publicului

Auto Ro Auto Ro,
Skoda a incheiat cea mai buna luna februarie din toata istoria sa. Octavia ramane preferata publicului

Constructorul ceh de automobile a livrat in luna februarie peste 90. 000 de masini catre clientii din intreaga lume, reprezentand un nou record istoric reusit de brand-ul din Mlada Boleslav. Cel mai bine vandut model ramane Octavia. continuă pe Auto Ro

Se schimba operatorul pentru spatiile verzi din Alba Iulia. O firma abonata la contracte, cea mai buna oferta pentru licitatia de aproape 5 milioane de euro

Firma Luxor LTD SRL, abonata la serviciile de intretinere si amenajare a spatiilor verzi din Alba Iulia in ultimii 15 ani, are cea mai buna oferta in cadrul procedurii de achizitie publica organizata de Primarie pentru un contract cu valoare estimata de aproape 5 milioane de euro corespunzator unei perioade de 4 ani, intre 2018 2022.

Cea mai scumpa camera foto din lume a fost vanduta la licitatie

Una dintre primele camere produse de Leica a fost vanduta la licitatie si a devenit cea mai scumpa camera foto din lume. Vanzarea camerei foto de la Leica a avut loc in urma cu doar cateva zile, pe 10 martie, iar aparatul a fost vandut la Viena, de catre casa de licitatii WestLicht. Camera 0-Series, [].

Nu sunt cea mai buna din lume! Simona Halep a dezvaluit cine este in opinia ei cea mai valoroasa jucatoare de tenis

Chiar daca este numarul 1 mondial, Simona Halep nu se considera cea mai valoroasa jucatoare de tenis a lumii, lucru pe care l-a recunoscut cu modestie.

RAPORT Piata rezidentiala noua din Brasov trece prin cea mai buna perioada a sa

Anul trecut a adus finalizarea celui mai mare numar de locuinte in ansambluri rezidentiale din istoria postdecembrista a Brasovului, gradul de absorbtie fiind estimat la 95%, potrivit datelor Coldwell Banker Alpin, biroul local al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Romania.

Statistica alarmanta! Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din UE

Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din UE, dupa Bulgaria. Un nou studiu Eurostat arata ca media deceselor din Romania este cu 48% peste cea europeana. in 2015, Romania a inregistrat.

Romania, a doua cea mai ridicata rata a mortalitatii din Uniunea Europeana. Care sunt bolile care ii ucid pe romani pe capete

Romania se afla pe locul doi la nivel european din perspectiva ratei mortalitatii. Concluzia se desprinde din cele mai recente statistici Eurostat, conform carora cea mai dezastruasa situatie se intalneste in Bulgaria.

Numarul de autoturisme Dacia inmatriculate in Europa a crescut cu 24,1% in luna februarie

Numarul inmatricularilor de autoturisme noi Dacia in Europa UE plus tarile EFTA) a inregistrat o crestere de 24,1% in luna februarie 2018, comparativ cu februarie 2017, arata datele publicate, astazi, de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), relateaza Agerpress.

Cea mai sexy bunica in varsta de 50 de ani?

Nicole Murphy, sotia actorului Eddie Murphy, are 50 de ani, cinci copii, nepoti, si arata senzational, chiar mai bine decat femeile mai tinere cu doua decenii. Este, probabil, cea mai sexy bunica de la Hollywood.

Finlanda, cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc se situeaza Romania

Cea mai fericita tara din lume este Finlanda, se arata in Raportul Mondial al Fericirii 2018, realiz.

Cum arata cea mai inghesuita gradinita din Romania: 27 de copii indesati in 9 metri patrati. Avem 17 scaune, dar nu incap toti. Stau cu randul la masa

In Baranca, un catun sarac si uitat de lume din Botosani se afla probabil cea mai inghesuita scoala din Romania. in jur de 220 de elevi si copii de gradinita invata pe o suprafata de maxim 140 de metri patrati. Prescolarii sunt cei mai chinuiti. Fac activitati intr-un fel de debara si stau cu randul pe scaune.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )