Libnet.ro
UNICEF

17:45

Skoda Octavia - facelift cu parfum de Mercedes-Benz E Class

Adevărul Adevărul,
Skoda Octavia - facelift cu parfum de Mercedes-Benz E Class

A treia generatie Skoda Octavia a debutat in 2012, prin urmare este firesc un facelift. Un upgrade estetic care propune o noua parte frontala si un upgrade semnificativ la capitolul sisteme de siguranta si infotainment. continuă pe Adevărul

Mercedes Benz X-Class este primul pick-up din istoria producatorului

Producatorul german de masini de lux introduce pe piata primul pick-up din istoria sa, modelul Mercedes Benz X-Class, care vine cu un design elegant si performante de top. Cu toate ca nu pare genul de masina pe care ar lansa-o producatorul german, Mercedes Benz X-Class arata exact cum ne-am astepta. Cu toate ca masina are [].

VIDEO/FOTOGALERIE Mercedes-Benz Clasa X Concept, dezvaluit oficial. Primul pick-up premium din lume va fi lansat in 2017

Mercedes-Benz Clasa X Concept a fost dezvaluit oficial, in cadrul unui eveniment tinut marti seara, 25 octombrie, in Stockholm, Suedia. Desi este un concept deocamdata, versiunea dezvaluita este aproape gata de productie, iar lansarea pe piata va avea loc la final de 2017, deci in aproximativ un an. Asa cum se poate observa in fotografii, Mercedes-Benz Concept X-Class anunta doua variante de design pentru ceea ce va fi primul pick-up premium din lume una cu trasaturi mai luxoase si una cu aspect mai dur, chiar pretabila la off road.

Asa arata Skoda Octavia restilizata, pe piata din 2017

Skoda a prezentat o versiune restilizata a celei de-a treia generatii Octavia, care aduce schimbari la nivel estetic si la capitolul tehnologii. Comercializarea versiunii restilizate va demara la inceputul anului 2017. Octavia este cel mai bine vandut model Skoda, din 1996 si pana in prezent fiind comercializate peste cinci milioane de masini sub acest nume.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )