Libnet.ro
UNICEF

13:00

Black Friday se apropie cu cele mai bune oferte la anvelope

Auto Ro Auto Ro,
Black Friday se apropie cu cele mai bune oferte la anvelope

Mai sunt doar cateva zeci de ore pana cand incepe cea mai mare perioada de reduceri din an si mii de cumparatori deja sunt pregatiti pentru a invada magazinele si site-urile in cautarea produselor ieftine. continuă pe Auto Ro

BLACK FRIDAY 2015. Cele mai bune oferte la haine si incaltaminte, de Vinerea Neagra

Retailerii online au anuntat preturi cu pana la 80% mai mici, la haine si incaltaminte, cu ocazia zilei de Black Friday.

Black Friday 2015. Cele mai bune oferte la MASINI, la retailerul Autovit.ro

Retailerul Autovit. ro anunta, pe site-ul sau, reduceri la mai multe automobile, in cadrul evenimentului Vinerea Neagra. Astfel, romanii pot alege una din cele 38 de masini, ale caror reduceri depasesc 250. 000 euro.

Black Friday 2015: cele mai bune oferte evoMAG la telefoane

EvoMAG are ofertele deja disponibile si sunt cateva telefoane pe care le-ai putea cumpara de acest Black Friday 2015.

BLACK FRIDAY 2015. Cele mai bune preturi la jucarii, de Vinerea Neagra

De Vinerea Neagra, parintii pot cumpara la reducere jucarii: de la seturi de constructie, papusi si figurine,pana la puzzle-uri, masini de razboi si LEGO. Reducerile sunt de pana la 70%.

Cele mai bune oferte Black Friday 2015 la eMAG, Media Galaxy, evoMAG, ALTEX. Reduceri si sfaturi rapide

Febra ofertelorde Black Friday a intrat deja in linie dreapta, anul acesta evenimentul este asteptat sa atraga si mai multi romani 34% dintre romanii din mediul urban, cu acces la internet, se pare ca sunt interesati de reduceri Black Friday 2015, fata 28% anul trecut. Asa cum, poate, era de asteptat, [] Cele mai bune oferte Black Friday 2015 la eMAG, Media Galaxy, evoMAG, ALTEX. Reduceri si sfaturi rapide Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Reduceri eMAG de Black Friday: cele mai bune oferte la telefoane

Reduceri eMAG sunt foarte usor de gasit in aceste zile, iar in acest articol vi le prezentam pe cateva dintre cele mai interesante. Black Friday 2015 va aduce reduceri considerabile la eMAG. Anul trecut, eMAG a vandut 420. 000 de produse si a inregistrat 1,1 milioane de vizite de pe dispozitive mobile. Magazinul online a incasat [] Reduceri eMAG de Black Friday: cele mai bune oferte la telefoane Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune oferte la tablete: promotii eMAG de Black Friday 2015

EMAG a pornit Black Friday in aceasta dimineata la ora 8. 20, iar printre produsele disponibile la pret bun sunt si tabletele. Acestea sunt cele utile.

Nu rata cele mai bune oferte de Black Friday pentru gadgetul pe care ti-l doresti!

Desi in prezent ofertele de Black Friday vin din toate categoriile de produse, stim cu totii ca cele mai multe si mai avantajoase sunt cele din zona de ITC. Acum este momentul in care iti poti cumpara jucariile pe care le-ai tot urmarit in ultimele luni. Pasionatii de gadgeturi stiu de ce!.

Black Friday 2015. Cele mai cautate produse de Vinerea Neagra

Black Friday 2015. in perioada cu cele mai mari reduceri din an, Black Friday/ Vinerea Neagra, cele mai multe liste de cumparaturi ale romanilor vor contine televizoare, electrocasnice mici si telefoane mobile.

Black Friday 2015. Cele mai cautate telefoane mobile de Vinerea Neagra

Black Friday 2015. intre cele mai cautate telefoane mobile de Vinerea Neagra se numara HTC One, Samsung Galaxy si Apple iPhone.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )