Libnet.ro
UNICEF

05:00

(P) Opel 24H, cele mai bune oferte din an de la Opel

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) Opel 24H, cele mai bune oferte din an de la Opel

Campania desfasurata anual la dealerii Opel din toata tara are loc in 2015 pe 24 si 25 aprilie. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune telefoane pentru fotografii

Cele mai bune telefoane pentru fotografii sunt la mare cautare in randul cumparatorilor deoarece tot mai multi utilizatori folosesc smartphone-urile pentru a filma, a face poze si a le urca pe site-urile de socializare cele mai populare. Atunci cand iti alegi un nou telefon, un element foarte important este sa fie printre cele mai bune [] Cele mai bune telefoane pentru fotografii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum a ratat Google ocazia sa creeze cele mai bune masini

Gigantul Google a fost la un pas de a pune monopol si asupra pietei automobilelor, prin cumpararea Tesla Motors. Totusi, acest plan a fost sabotat de Tesla Model S, masina electrica revolutionara, care a dat industria peste cap. Pe 8 mai 2013, Tesla Motors a socat pe toata lumea publicand primul profit trimestrial, care indica [] Cum a ratat Google ocazia sa creeze cele mai bune masini Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune jucatoare de tenis romance

Fara a avea traditia altor tari, tenisul feminin din Romania a beneficiat totusi de cateva generatii de exceptie. Pana la generatia Simonei Halep, cele mai bune jucatoare de tenis romance au fost Florenta Mihai, Virginia Ruzici, Mariana Simionescu, Irina Spirlea si Ruxandra Dragomir.

Fed Cup: Romania s-a calificat intre cele mai bune 8 echipe din lume

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup.

VICTORIE la tenis! Romania se califica intre cele mai bune 8 echipe din lume

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de.

Fed Cup: Romania s-a calificat dupa 34 de ani intre cele mai bune 8 echipe din lume, dupa ce Alexandra Dulgheru a adus punctul victoriei in intalnirea cu Canada

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup. Dulgheru s-a impus, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, dupa un meci care a durat doua ore si 11 minute.

Cele mai bune soiuri de rosii romanesti

Este important sa stii care sunt cele mai bune soiuri de rosii romanesti pentru a fi sigur de calitatea produselor mancate.

Afla de la Ashton Kutcher! Care sunt cele mai ciudate ingrediente din produsele de make up! VIDEO

Ashton Kutcher a postat recent, pe pagina lui oficiala de Facebook, un filmulet care dezvaluie cele mai ciudate ingrediente folosite in obtinerea produselor de machiaj si infrumusetare! Iata care sunt acestea! .

Care au fost cele mai grele momente din mandatele lui Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza agentia Sputnik, conform Mediafax.

Vladimir Putin, despre cele mai grele momente din timpul presedintiei: Doua atacuri teroriste oribile

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik. Doua.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )