Libnet.ro
UNICEF

14:30

Top 10 cele mai ieftine oferte Rabla 2020

B1 B1,
Top 10 cele mai ieftine oferte Rabla 2020

Programul Rabla 2020 a debutat de o saptamana. Va prezentam cele mai ieftine 10 oferte din programul Rabla 2020 incepand cu pretul cel mai mic. Asa cum era de asteptat, primele doua cele mai ieftine oferte ap. continuă pe B1

Top 10 cele mai bune jocuri gratuite ale anului 2020

Va amintiti de anii trecuti cand obtineatidiscul proba gratuit pentruPlayStation 2 cand cumparati un nou joc? Va amintiti cat de interesant era sa stiti ca veti incercaun joc.

Ofertele Dacia Rabla 2020

Programul Rabla 2020 a debutat exact in momentul exploziei crizei coronavirusului. Dacia ofera patru modele prin programul Rabla 2020: Dacia Logan Plus SCe 73, Dacia Logan MCV Seria Limitata Plus SCe 73, Dacia.

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960

Pentru multi meciul dintre Real Madrid si Eintracht Frankfurt din 18 mai 1960 a reprezentat cea mai mare finala din istorie. Episodul 1: Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului 1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit! .

FOTO Una dintre cele mai mari firme de proiectare din tara, implicata de 4 ani in razboiul juridic dintre doi vecini

Una dintre cele mai importante firme de proiectare din Cluj si din tara, SC Bogart Construct, este implicata intr-un adevarat razboi juridic dintre doua familii din Cluj-Napoca, concretizat in 4 ani de procese civile si plangeri penale facute de o parte si de alta.

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

De epoca comunista inca se leaga multe secrete, iar unul dintre cele mai bine pazite este reprezentat de data reala a nasterii dictatorului. Secretul lui Ceausescu. Care este data reala a nasterii dictatorului Pe Wikipedia, despre Nicolae Ceausescu se regaseste ca s-a nascut pe 26 ianuarie 1918 la Scornicesti si a murit pe 25 decembrie .

Scandalurile care au zguduit fotbalul romanesc. Cele mai cunoscute amante care au facut furori printre sportivi

De multe ori, fotbalistii au parte de meciuri si in afara terenului, iar relatiile extraconjugale tin capul de afis mai ceva ca un derby pe gazon. Scandalurile care au zguduit fotbalul romanesc sunt legate de amante, dar si de colegialitatea unora dintre fotbalisti, care au avut grija si de consoartele coechipierilor. Ca deh, fotbalul e .

Cele mai simple retete de paine de casa. Bicarbonatul de sodiu face minuni daca nu ai drojdie

Drojdia a devenit unul din ingredientele pe cale de disparitie in aceste timpuri. Majoritatea gospodinelor au luat din magazine cata drojdie au putut cuprinde. Iata cum poti sa o inlocuiesti in reteta pentru paine cu bicarbonatul de sodiu! Reteta de paine cu bicarbonat de sodiu in loc de drojdie Drojdie lipseste cu desavarsire din magazinele .

Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete. Care sunt cele mai afectate regiuni

Incepand cu data de astazi intra in vigoare codul portocaliu si codul galben pentru ninsori abundente si viscole, dar si intensificari ale vantului. Pana in ziua de miercuri, 12 judete vor fi afectate de codul portocaliu. Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica, 22 martie, o .

Coronavirus Romania: Cele mai afectate grupe de varsta INFOGRAFIC

Varsta medie a celor 433 de pacienti diagnosticati cu coronavirus in Romania pana duminica este de 41 de ani, arata datele transmise de Grupul de Comunicare Strategica. Cele mai multe imbolnariri, 26%, s-au inregistrat la grupele de varsta 30-39 de ani si 40-49 de ani, iar in randul persoanelor de peste 80 de ani s-a inregistrat un singur caz de infectare.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )