Libnet.ro
UNICEF

20:32

Top 10 cele mai ieftine oferte Rabla 2020

B1 B1,
Top 10 cele mai ieftine oferte Rabla 2020

Programul Rabla 2020 a inceput si dosarele pot fi depuse exclusiv online. Va prezentam un Top 10 cele mai ieftine oferte Rabla 2020 incepand cu pretul cel mai mic. Asa cum era de asteptat, primele doua ce. continuă pe B1

Cele mai mici preturi din Romania: benzina, motorina si produse de la Auchan, Kaufland si alte magazine

Monitorul Preturilor a venit ca o solutie pentru clienti sa vada unde-s cele mai ieftine produse. Poti alege zona, orasul, dar si benzinarii. Acum, Consiliul Concurentei anunta cateva.

Romania are cele mai ieftine oua din UE, la poarta fermei. Vanzarile, afectate de coronavirus

Vanzarile de oua in perioada Sarbatorilor Pascale vor fi mai mici in acest an cu circa 30% fata de 2019, din cauza restrictiilor impuse de criza generata de noul coronavirus, iar preturile vor fi similare cu cele de anul trecut, desi costurile de productie s-au majorat in 2020, sustine presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania UCPR), Ilie Van.

Top 10 al celor mai bune filme realizate vreodata in Hollywood. Care e cel mai bun film al tuturor timpurilor

Sefi de studio, castigatori ai Premiilor Oscar, dar si realizatori de emisiuni TV au participat la un sondaj realizat de publicatia Hollywood Reporter, pentru a realiza un Top 100 al celor mai bune filme realizate vreodata in Hollywood.

Programul Rabla 2020. Dosarele pentru programele Rabla si Rabla Plus se depun exclusiv online: pasii pe care trebuie sa-i parcurgi

Depunerea dosarelor pentru Programul Rabla 2020 continua, dar in conditii speciale din cauza crizei generate de noul coronavirus COVID-19). Depunerea dosarelor pentru Programul Rabla 2020 se va face.

Cele mai profitabile filme din toate timpurile

Cele mai profitabile 10 filme din toate timpurile au fiecare macar un miliard de dolari castigat din vanzarile de bilete, la nivel mondial,.

Atractia generatiei privilegiate: de ce pozitiile cele mai inalte ale lumii sunt ocupate de seniori?

Cum se face ca intr-o epoca a schimbarilor sociale, tehnologice si politice rapide cele mai inalte pozitii ale lumii sunt ocupat e de lideri seniori morocanosi?, se intreaba scriitorul si antrepenorul rus Vijai Maheshwari intr-o analiza in Politico.

Cum poti afla ce supermarket are cele mai mici preturi la alimente

Consumatorii au la dispozitie o varianta actualizata a platformei care arata care sunt supermarketurile cu preturile cele mai mici ale alimentelor scoase la vanzare, a anuntat Consiliul Concurentei.

Smithfield Foods inchide una dintre cele mai mari fabrici de carne de porc din SUA, din cauza coronavirusului

Smithfield Foods, cel mai mare procesator de carne de porc din lume, a anuntat ca inchide pe termen nedefinit una dintre cele mai mari fabrici de profil din Statele Unite, din cauza mai multor cazuri de coronavirus in randul angajatilor sai, compania avertizand ca tara este periculos de aproape de o limita in aprovizionarea magazinelor alimentare, transmite Reuters.

Chicago Tribune: Cursa pentru un tratament eficient impotriva virusului COVID-19: supozitii, incercari, dar fara un raspuns clar. Vezi cateva dintre cele mai promitatoare tratamente studiate

Pe masura ce COVID-19 continua sa secere zilnic mii de vieti de pe glob, la nivel mondial, eforturile in vederea gasirii unui tratament intra in viteza. Pana acum, in urma unor studii riguroase, niciun tratament nu s-a dovedit ca ar face mai mult bine decat rau un aspect deseori ignorat de presedintele Trump si de unii medici care au promovat presupusele beneficii ale anumitor medicamente. Asta face ca, pe masura ce studiile continua, angajatii din sectorul medical aflati in linia intai sa se gandeasca la propriile strategii. Vezi in articol cateva dintre cele mai promitatoare tratamente studiate.

Urari de Florii. Cele mai inspirate mesaje, urari si felicitari de Florii pentru persoana iubita

Urari de Florii. Cu putin timp inainte de Paste e timpul pentru cele mai generoase urari de Florii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )