Libnet.ro
UNICEF

20:45

Volkswagen se pregateste sa incheie cea mai mare investitie in productia de vehicule electrice in China

Hotnews Hotnews,
 Volkswagen se pregateste sa incheie cea mai mare investitie in productia de vehicule electrice in China

Producatorul auto Volkswagen AG se afla in discutii pentru incheierea celei mai mari oferte de investitii cu una dintre firmele de vehicule electrice din China EV), potrivit unor surse citate de Reuters, in timp ce producatorul auto german incearca sa intre puternic pe mai multe piete din lume cu vehicule ecologice. continuă pe Hotnews

Vanzarile supermarketurilor britanice au inregistrat in perioada restrictiilor cea mai mare crestere din ultimii 25 de ani

Vanzarile supermarketurilor britanice au inregistrat in perioada restrictiilor impuse de guvern pentru limitarea extinderii noului coronvirusului cea mai mare crestere a vanzarilor din ultimii 25 de ani, de 14,3%, potrivit datelor publicate miercuri de firma de cercetare a pietei Kantar.

ALERTA METEO: Ploi, grindina, descarcari electrice si vijelii, pana duminica seara, in cea mai mare parte a tarii

Meterologii anunta ca, pana duminica seara, cea mai mare parte a tarii va fi afectata de ploi, caderi de grindina, descarcari electrice si vijelii.

Coreea de Sud a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de cazuri din ultimele 50 de zile

Coreea de Sud a inregistrat miercuri cea mai mare crestere a numarului de cazuri din ultimele 50 de zile, iar unele dintre acestea au fost legate de sosirile internationale.

O padure cat o tara. Ministrul Mediului, Costel Alexe: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, luni, ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani. Alexe a explicat ca in tara noastra sunt cel putin.

MINISTRUL MEDIULUI: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a efectuat luni o vizita de lucru in judetul Teleorman, ocazie cu care a declarat ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani, iar in prezent in Romania sunt cel putin 500. 000 de hectare de terenuri degradate.

Anunt pentru romanii care au cont bancar: 4 milioane de carduri, vizate. Cea mai mare banca face schimbari radicale

E cert ca suntem intr-o perioada cu schimbari majore in piata bancara si in societate. Dar nu mai e un secret ca digitalizarea va schimba lucrurile radical. Cea mai mare banca din.

Focar de infectie cu COVID-19 la cea mai mare fabrica de paine din Harghita: Mai multi angajati, testati pozitiv la SARS-CoV-2

Un nou focar de COVID-19 a fost anuntat luni la cea mai mare firma de panificatie din Harghita, Harmopan. Compania a anuntat pe pagina de Facebook, ca mai multi angajati au fost testati pozitiv la noul.

Coerea de Sud se confruta cu cea mai mare crestere a numarului de cazuri COVID-19 din ultima luna

Correa de Sud a inreigistrat astazi cel mai mare numar de cazuri de infectie cu COVID-19 din ultima luna si jumatate.

Tariceanu: Romania se imprumuta cu cea mai mare dobanda ceea ce arata lipsa de incredere in Guvern

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, semnaleaza faptul ca Romania se imprumuta cu cea mai mar.

Asiguratori: Reparatiile auto s-au scumpit. Romania are cea mai mare rata a daunei din Europa Centrala si de Est

In Top 5 piete de asigurari generale din Europa Centrala si de Est, Romania este cea in care asigurarile auto au impactul cel mai puternic, atat din perspectiva primelor brute suscrise, cat si din cea a cheltuielilor cu daunele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )