Libnet.ro
UNICEF

07:00

BANII iNAPOI! Comisia Europeana obliga statul sa RETURNEZE taxele auto si timbrul de mediu. Vezi AICI care sunt conditiile

B1 B1,
BANII iNAPOI! Comisia Europeana obliga statul sa RETURNEZE taxele auto si timbrul de mediu. Vezi AICI care sunt conditiile

Taxa auto si timbrul de mediu platite de romani ar trebui sa fie rambursate de stat in maximum doua luni. Cel putin asa cer oficialii europeni, care au dat un termen limita autoritatilor de la Bucuresti. in. continuă pe B1

Comisia Europeana ii da Romaniei un termen de doua luni sa ramburseze taxa auto

Comisia Europeana CE) indeamna Romania sa respecte legislatia Uniunii Europene UE) in ceea ce priveste rambursarea taxelor de inmatriculare a autoturismelor percepute in mod necuvenit, in urmatoarele doua.

Comisia Europeana, amenda colosala pentru Mastercard

Comisia Europeana a anuntat marti ca a amendat Mastercard cu 570,6 milioane de euro, pentru ca a impiedicat comerciantii sa beneficeze de conditiile mai bune oferite de banci in Uniunea Europeana,.

Mastercard, pusa la zid de Comisia Europeana: amenda de 570 mil. euro

Comisia Europeana CE) a amendat Mastercard cu 570,5 mil. euro dupa ce compania a limitat posibilitatea comerciantilor de a beneficia de conditiile mai bune oferite de bancile din alte tari care fac parte din Piata Unica europeana, incalcand astfel.

Opt proceduri de infrigement in care este vizata Romania, anuntate de Comisia Europeana

Romania este vizata in opt decizii de nerespectare a normelor Uniunii Europene, conform Pachetului de actiuni publicat de Comisia Europeana. Romania si alte 15 state membre UE au primit scrisori de notificare.

Opt proceduri de infringement in care este vizata Romania, anuntate de Comisia Europeana

Romania este vizata in opt decizii de nerespectare a normelor Uniunii Europene, conform Pachetului de actiuni publicat de Comisia Europeana. Romania si alte 15 state membre UE au primit scrisori de notificare.

Comisia Europeana indeamna Romania si alte 14 state membre sa se conformeze normelor privind achizitiile publice si concesiunile

Comisia Europeana indeamna 15 state membre, printre care si Romania, sa se conformeze normelor privind achizitiile publice si concesiunile.

Comisia Europeana someaza Romania sa impuna cerinte minime pentru drepturile la pensie suplimentara ale lucratorii mobili

Comisia Europeana a solicitat Romaniei, Ciprului, Frantei si Irlandei sa notifice transpunerea integrala a normelor privind drepturile la pensie suplimentara pentru lucratorii mobili.

Siria: Bashar al-Assad suspenda vizele speciale pentru diplomatii UE, denunta Comisia Europeana

Comisia Europeana a anuntat, joi, ca presedintele Siriei, Bashar al-Assad, a suspendat vizele speciale pentru mai multi diplomati ai Uniunii Europene la Damasc, transmite Reuters.

Comisia Europeana solicita Romaniei sa ramburseze integral si imediat taxa auto. Ce se intampla daca nu se conformeaza

Comisia Europeana CE) a decis, joi, sa trimita Romaniei un aviz motivat pentru ca nu asigura rambursarea integrala si imediata a taxelor de inmatriculare a vehiculelor de ocazie achizitionate din alte state membre, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana trage Romania la raspundere pentru ca nu respecta normele de mediu

Romania trebuie sa puna integral in aplicare normele Uniunii Europene prin stabilirea taxelor pentru prelucrarea cererilor privind produsele biocide, potrivit unei solicitari lansate de Comisia Europeana,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )