Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cele mai frumoase muzee auto care se pot vizita virtual

B1 B1,
Cele mai frumoase muzee auto care se pot vizita virtual

Pe timpul pandemiei de coronavirus, au fost deschise publicului larg celse mai frumoase muzee auto care se pot vizita virtual. Puteti vedea AICI cele mai frumoase muzee auto, care sunt la un click. continuă pe B1

Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre purtatul mastii de protectie

Din 15 mai, toata lumea va trebui sa poarte masca de protectie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun. Anuntul facut de Klaus Iohannis n-a multumit pe toata.

Cele mai folosite extensii in Google Chrome: ce le face atat de speciale

Chiar daca s-a confruntat cu probleme in ceea ce priveste credibilitatea, Google ramane una dintre cele mai apreciate platforme de cautare la nivel global, prin al sau Chrome. Are multe extensii care le usureaza munca utilizatorilor si creeaza o experienta online placuta, potrivitzdnet. com.

Raed Arafat: Angajatii care pot lucra de acasa ar fi bine sa o faca si dupa 15 mai. Se lucreaza la un set de reguli

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca relaxarea masurilor de pe 15 mai va veni cu un set de reguli care vor trebui sa fie respectate in mijloacele de transport in comun, in companii, in cabinetele stomatologice si alte locatii.

Care au fost cele mai urmarite vedete din online in prima luna de carantina: surpriza topului FOTO

Starcom Media a realizat un top al celor mai urmarite conturi din social media din zona de divertisment, in martie, prima luna de carantina.

Cele mai bune bancuri cu Strula. Ce striga acesta noaptea, beat, in fata Guvernului

Va propunem o selectie a celor mai reusite glume cu si despre Strula, alaturi de care apare si Bula, un personaj la fel de popular in glumele romanilor.

A murit una dintre cele mai apreciate jurnaliste, care a lucrat inclusiv la Parlamentul European

Duminica 26 aprilie a fost inmormantata la Pitesti Miruna Matei, unul dintre cei mai apreciati jurnalisti din Arges, cu o experienta in mass-media si comunicare de peste 26 de ani. Miruna s-a stins din viata joi 23 aprilie in urma unei boli necrutatoare.

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus raportate in ultimele 24 de ore la Suceava Care sunt cele mai afectate zone

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus, mai exact 114, au fost raportate in ultimele 24 de ore la Suceava, care ramane judetul cel mai afectat, cu 2. 613 imbolnaviri. Un alt judet cu un numar mare de infectii este Arad, cu 508 cazuri, conform datelor transmise duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

Modelul secret de la Dacia, in cele mai bune poze spion: de ce romanii asteapta cu sufletul la gura Sandero 3

Pana acum, stim doar ca Dacia reia productia la Mioveni. Si a inceput primavara cu anuntul despre masina electrica. Dar pe lista multor romani este, de fapt, Sandero 3 si, mai ales,.

Cele mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani

Un cutremur puternic s-a produs, in aceasta noapte, in zona judetului Galati, fiind resimtit in mai multe orase din estul tarii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )