Libnet.ro
UNICEF

13:15

Piata auto din Romania in aprilie 2020, minus 50%, din cauza COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Piata auto din Romania in aprilie 2020, minus 50%, din cauza COVID-19

Inmatricularile de masini noi au suferit o lovitura puternica in Aprilie 2020, fata de aceeasi luna a anului 2019, declinul fiind de 50,28%. S-au inmatriculat 4. 321 automobile noi in Aprilie 2020, fata de 8. 691 unitati in Aprilie 2019. in judete precum Botosani BT), Hunedoara HD) si Suceava n-a fost inmatriculata nicio masina noua in luna Aprilie 2020, iar in Ialomita un singur automobil nou. Toate acestea sunt efecte directe ale pandemiei COVID-19. continuă pe Hotnews

Nepotul liderului comunist bulgar Todor Jivkov intra pe piata imobiliara din Romania. Ce va construi in locul fabricii de casete si televizoare din Bucuresti

Nepotul liderului communist Todor Jivkov intra pe piata imobiliara din Romania, scrie profit. ro, precizand ca omul de afaceri Ognian Bozarov a depus deja documentele necesare obtinerii Planului Urbanistic Zonal.

Aprilie a fost cea mai slaba luna din ultimii 74 de ani pentru piata auto britanica. Scaderea a fost de 97%

Luna trecuta a fost cea mai slaba pentru piata auto britanica din 1946 pana in prezent, totalul fiind de 4. 321 masini noi, fata de 161. 000 in aprilie anul trecut. Totalul nu este o surpriza, dat fiind ca economia aproape s-a oprit din cauza carantinei, dar numarul este uimitor de mic pentru o tara in care se vand anual peste 2 milioane de masini noi.

Afacerile IMM-urilor din Romania s-au diminuat cu aproape 20% in aprilie

Cifra de afaceri a intreprinderilor Mici si Mijlocii IMM) din Romania a scazut cu aproape 20% in aprilie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, respectiv cu mai mult de un sfert fata de martie 2020, conform rezultatelor Barometrului SmartBill, date publicitatii joi.

Tigarile mentolate dispar de pe piata din Romania din 20 mai

Tigarile mentolate vor disparea complet de pe piata din Romania, incepand cu 20 mai 2020, aceasta fiind una dintre masurile prevazute de Directiva Europeana a Tutunului, transpusa si in legislatia din Romania.

Euroins intra pe piata asigurarilor din Belarus prin achizitia subsidiarei companiei germane Ergo

Euroins intra pe piata asigurarilor din Belarus prin achizitia subsidiarei companiei germane Ergo, achizitia fiind parte dintr-o tranzactie mai larga pentru filialele companiei germane din trei tari din Europa de Est, a anuntat miercuri compania.

Lovitura pentru una dintre mai mari banci din Romania. A anulat ratele a zeci de mii de romani, iar dezastrul nu a intarziat sa vina

Bancile si-au prezentat bilanturile, iar unul dintre ele iese in evidenta. E vorba de cel al uneia dintre cele mai mari banci din Romania. BRD a anuntat ca profitul net i-a scazut cu o.

Toti soferii din Romania trebuie sa stie. S-a aflat ce se intampla la pompa cu benzina si motorina

Pentru aproape o luna, pretul petrolului a scazut. Implicit, si benzina si motorina au scazut la pompele din Romania. Ce se intampla insa pe termen lung? De mai bine de-o luna, oamenii.

Experienta primului medic din Romania care s-ar fi vaccinat impotriva COVID-19. Cat de eficient este antidotul si unde a fost produs

Doctorul Virgil Paunescu se declara prima persoana vaccinata impotriva noului coronavirus din Romania, cu un antidot produs chiar de o echipa de cercetatori pe care o coordona. Potrivit declaratie.

Mai multe localitati si zone din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national si local

Mai multe zone si localitati din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national, respectiv local. Astfel, Guvernul, la initiativa Ministerului Economiei, a adoptat joi seara o hotarare in acest sens si pentru modificarea unor anexe la HG pentru aprobarea normelor si criteriilor de atestare a statiunilor turistice.

Prof.dr. Olga Simionescu despre secretul imbolnavirilor reduse din Romania: Suntem atat de obisnuiti cu infectiile

Olga Simionescu, dermatolog la Spitalul Colentina din Bucuresti, dezvaluie secretul imbolnavirilor reduse din Romania si din estul Europei. Ea este de parere ca tulpina de coronavirus care a facut ravagii in tarile vestice este diferita de cea din tara noastra.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )