Libnet.ro
UNICEF

17:45

Accident socant: Cel mai sexy pilot de curse si-a fracturat coloana dupa un incident teribil (VIDEO)

B1 B1,
Accident socant: Cel mai sexy pilot de curse si-a fracturat coloana dupa un incident teribil (VIDEO)

Accident ingrozitor in cadrul F3 Macau Grand Prix! Sophia Flores, senzatia sporturilor cu motor din Germania, si-a fracturat coloana vertebrala dupa ce masina ei a zburat peste gardul de protectie in urma unei. continuă pe B1

Incendiile de vegetatie din California: cel mai devastator fenomen de acest tip din istoria statului

Cel putin 79 de persoane au decedat, iar alte 1. 200 sunt considerate disparute, in urma incendiilor de vegetatie din California, incendiul numit Camp Fire fiind cel mai devastator fenomen de acest fel din istoria statului, informeaza postul CNN, potrivit Mediafax.

FashionDays.ro de Black Friday: Ce s-a vandut cel mai bine

Cel mai mare eveniment de sale al anului, Black Friday, s-a incheiat la Fashion Days cu cifre-record. Pasionatii de fashion au plasat peste 110. 000 de comenzi, in valoare totala de peste 44 de milioane de lei. Este o crestere-record, de 44% fata de.

Care a fost cel mai rau an din istoria omenirii? Raspunsul e oficial

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai rau an din istoria omenirii? Oamenii de stiinta au facut-o si au venit si cu un raspuns. Daca ai sta sa te gandesti, poate cei mai ingrozitori.

Ponta: Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent, onest, dedicat si patriot nalt functionar public pe care Romnia l-a avut dupa 1989

Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent si onest functionar public de dupa 1989, spune Victor Ponta despre cel care i-a fost consilier de stat in timpul guvernarii sale.

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, din finala de la Montreal, desemnat cel mai frumos al anului 2018

Finala turneului de la Montreal dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost desemnata de catre WTA drept cel mai frumos meci al anului 2018. Meciul a avut loc pe 12 august si s-a incheiat cu victoria.

Cum scapi de durerile de spate, picioare si coloana. Acesta este cel mai eficient remediu

Aceste dureri pot fi provocate de efortul fizic prelungit sau de sedentarism. Din fericire, ai la indemana un remediu naturist foarte eficient. Primele schimbari pot fi observate in doar doua zile, iar in mai pu.

Cel mai IMPORTANT lucru din viata lui Catalin Botezatu la care NU a renuntat pentru NICIO FEMEIE din lume! Designerul RUPE TACEREA!

Multi viseaza la viata extravaganta pe care Catalin Botezatu o traieste. Acesta este permanent inconjurat de lux si de unele dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul vremii insa, creatorul de.

Si-a prins logodnica in pat cu cel mai bun prieten al lui. Ce a urmat este incredibil

Doi barbati, candva cei mai buni prieteni, acum cei mai mari inamici, dupa ce unul dintre ei s-a combinat cu logodnica celuilalt, s-au intalnit pe strada, intr-o zona noroioasa. Trecatorii au avut parte de .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 NOIEMBRIE Electromagnetica, pe locul al doilea al randamentelor BVB

Actiunile Electromagnetica ELMA) au marcat un avans de 5,68%, in raport cu moneda euro, in perioada 8 - 15 noiembrie urcand, astfel, pe pozitia a doua a clasamentului celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul mentionat.

Cel mai interesant autobuz autonom e unul pe care l-ai vrea in Bucuresti

Vehiculele autonome sunt inca ceva nou si fasinant, parca desprinse din universul familiei Jetson. Mai nou, o companie japoneza a creat, in parteneriat cu o firma finlandeza, un autobuz.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )