Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ancheta la o companie de leasing din Romania. Ce acuzatii GRAVE i se aduc...

B1 B1,
Ancheta la o companie de leasing din Romania. Ce acuzatii GRAVE i se aduc...

Politistii si procurorii din Bucuresti au declansat o operatiune impotriva unei companii de leasing banuita ca si-ar fi inselat clientii in afaceri cu masini rulate. Astfel, angajatii companiei sunt. continuă pe B1

Scandal urias. Acuzatii grave in cazul tanarului ars in incendiul devastator produs in Piatra Neamt

Acuzatii grave in cazul tanarului ars in incendiul devastator produs in Piatra Neamt. Un deputat PNL sustine ca transferul victimei in Belgia, dupa ce statul roman nu i-a gasit loc in spitale, este blocat.

Alerta cu BOMBA intr-un tren din ROMANIA! Autoritatile intervin in forta! DETALII DE ULTIMA ORA

Panica pentru pasagerii unui tren din Romania! Un apel la 112 a anutat ca in trenul ce leaga Iasi de Timisoara s-ar afla un dispozitiv explozibil. Trenul a fost oprit in localitatea Vama iar autoritatile.

Ciolos: Avem nevoie de oameni noi in politica din Romania

Fostul premier Dacian Ciolos, presedinte fondator al Miscarii Romania impreuna, a afirmat astazi ca este nevoie de oameni noi in politica din Romania si in cea europeana, precizand ca in Parlamentul European trebuie sa fie trimisi politicieni romani maturi, cu experienta.

Sweet Bunny. Secretara unei cunoscute universitati din Romania a filmat un clip deocheat chiar la locul de munca. Cum a fost prinsa

SWEET BUNNY a ajuns rapid in atentia romanilor. Una dintre secretarele unei facultati din Romania a devenit subiect de discutie studenteasca dupa ce a fost recunoscuta intr-un film pentru adulti, publicat.

Secretara unei cunoscute universitati din Romania a filmat un clip deocheat chiar la locul de munca. Cum a fost prinsa

Una dintre secretarele unei facultati din Romania a devenit subiect de discutie studenteasca, dupa ce a fost recunoscuta intr-un film pentru adulti, publicat pe unul dintre cele mai cunoscute portaluri de.

Record la o licitatie din Romania. Pretul incredibil cu care s-a vandut un tablou a lui Grigorescu

Tabloul Tarancuta cu basma alba de Nicolae Grigorescu a stabilit un record pe piata de arta din Romania. Opera a fost adjudecata contra sumei de 340. 000 de euro la Licitatia de Toamna - Top 100 Mari.

Caz incredibil in justitia din Romania. Magistratii din Ploiesti au judecat un caz gresit

Caz incredibil in justitia din Romania. Magistratii din Ploiesti au judecat un caz gresit. in loc sa solutioneze moartea unui baiat de nouaani, gasit langa o sonda petroliera din Prahova, au.

Valoarea pietei postale din Romania ajunge la 2,8 miliarde

Valoarea totala a pietei serviciilor postale din Romania s-a ridicat, in 2017, la 2,8 miliarde de lei, in crestere cu 8% fata de anul anterior, releva datele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), publicate astazi.

Doua companii aeriene din Romania au comandat avioane din modelul prabusit in Indonezia

Doua mari companii aeriene din Romania, respectiv TAROM si Blue Air, au comandat avioane din modelul prabusit in Indonezia, Boeing 737 MAX 8. Astfel, compania TAROM a semnat in iulie 2018 o comanda pentru.

PitechPlus finalizeaza prima achizitie pe piata din Romania

Compania clujeana de software PitechPlus a anuntat, astazi, ca a finalizat achizitia companiei MindMagnet, unul dintre principalii furnizori de solutii Magento din Romania, prin preluarea ultimului pachet de 49% din actiuni, in contextul in care vizeaza extinderea cu 20% a afacerilor in acest an.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )