Libnet.ro
UNICEF

08:00

CODUL RUTIER 2018: Amenda uriasa pentru toti SOFERII care fac acest lucru! O multime de romani deja au patit-o...

B1 B1,
CODUL RUTIER 2018: Amenda uriasa pentru toti SOFERII care fac acest lucru! O multime de romani deja au patit-o...

Un proiect de lege propune schimbari radicale in Codul rutier. Politistii nu vor mai avea voie sa monteze aparate de radar pe masini neinscriptionate. Acestea trebuie sa fie pozitionate vizibil si sa fie. continuă pe B1

Amenda uriasa pentru un jucator al Barcelonei

Chilianul Arturo Vidal este obligat sa plateasca aproape un milion de dolari amenda pentru un incident petrecut intr-un club de noapte.

Amenda uriasa pentru casa de pariuri care a preluat dreptul de utilizate a marcilor Stanleybet

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 229. 496 lei aproximativ 50. 000 euro) Westgate Romania SRL pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta.

Schimbare majora in codul rutier: Cand iti expira acum ITP-ul si de ce document trebuie sa faci rost URGENT!

Un proiect de lege propune o noua schimbare la ITP, gandita pentru cei prinsi cu inspectia tehnica periodica expirata. Desi legea a fost inasprita din 20 mai 2018, un nou proiect propune o pasuire pentru.

Veste URIASA pentru romani: Vor primi mai MULTE PENSII fiecare! Ce DOCUMENT iti trebuie pentru a solicita BANII...

Cei care au lucrat in strainatate pot solicita pensie pentru fiecare tara in care au fost lucratori calificati. Pensiile se vor da in concordanta cu legislatia din statele respective. Casa de pensii din.

TRAGEDIE pentru toti PENSIONARII: Trebuie sa iti cauti un sponsor ca sa mai speri sa-ti primesti BANII!

Legislatorii polonezi au aprobat un plan de a continua programele de pensii facultative, sponsorizate de angajatori ca noua optiune a cetatenilor de a economisi pentru pensie. Noul sistem ar urma sa intre in.

BLACK FRIDAY 2018. Sfaturi utile pentru cumparaturile de Black Friday

BLACK FRIDAY 2018 este momentul in care trebuie sa fiti cu ochii in patru atat pentru reduceri, cat si pentru a evita capcanele de la rafturi. Asadar, pana pe 16 noiembrie cand va fi BLACK FRIDAY 2018,.

CE SCARBOS... OANA LIS a facut anuntul trist, cu lighioana alaturi: Din pacate pentru toti care l-au cunoscut, fostul primar VIOREL LIS...(FOTO)

Isterie pe retelele de socializare! Oana Lis a postat o fotografie care a impartit internetul in doua tabere! Ea a facut publica o imagine in care apare in prim plan un pahar cu vin. Multi dintre.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )