Libnet.ro
UNICEF

13:30

SCHIMBARI CRUCIALE in Codul Rutier: VA FI LIBER LA CALCAT PEDALA! TOTI soferii trebuie sa afle asta

B1 B1,
SCHIMBARI CRUCIALE in Codul Rutier: VA FI LIBER LA CALCAT PEDALA! TOTI soferii trebuie sa afle asta

Deputati din toate partidele politice, mai putin USR, din comisia juridica si cea pentru de Transporturi din Camera Deputatilor au votat un proiect de lege care obliga ca politistii rutieri sa foloseasca. continuă pe B1

Parlamentarii au votat ca radarele Politiei Rutiere sa fie doar pe masini marcate, pozitionate vizibil si semnalizate cu panouri afisate cu 500-1.000 de metri nainte. Deputat USR: Este pur si simplu o oroare. Va fi liber la calcat pedala!

Deputati din toate partidele politice, mai putin USR, din comisia juridica si cea pentru de Transporturi din Camera Deputatilor au votat un proiect de lege care aduce modificari la Codul Rutier si obliga ca politistii rutieri sa foloseasca radarele doar pe masini inscriptionate si in locuri semnalate cu panouri rutiere afisate inainte cu 500-1000 de metri inainte. Deputatul USR Catalin Drula spune ca forma adoptata este una oribila care face practic imposibila aplicarea Codului Rutier in ce priveste viteza. Dupa promulgare, va fi liber la calcat pedala. ) este pur si simplu o oroare!.

Bomba ascunsa in noul cod rutier: Ce se intampla cu soferii care au calcat pedala in localitate!

Se pregateste modificarea Codului Rutier. Comisia pentru Transport si Infrastructura din Camera Deputatilor a elaborat o serie de principii in acest sens si a facut si cateva propuneri.

Modificari la Codul rutier. Ce se va intampla cu masinile de Politie cu radar

Comisiile reunite de industrii, juridica si transporturi ale Camerei Deputatilor au dat marti raport favorabil unui proiect de lege privind modificarea Codului rutier, in sensul in care masinile de politie cu.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3222 seconds )