Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Decizia a fost luata la TRIBUNAL! VESTE SOC pentru soferii romani...

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Decizia a fost luata la TRIBUNAL! VESTE SOC pentru soferii romani...

Tribunalul administrativ federal din Leipzig a decis ca orasele germane au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, pentru a se incadra in normele de poluare ale UE. Pentru zonele metropoli. continuă pe B1

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Anunt BOMBA despre marile orase! Ce se intampla in Bucuresti

In Romania ajung tot mai multe masini second-hand, multe dintre ele masini diesel din Germania, dat fiind ca acolo incep sa fie interzise in tot mai multe orase. Totul in contextul in care Romania se afla pe.

Masinile DIESEL, interzise oficial! Veste TERIBILA: Cat mai poti circula in Romania! Situatia in BUCURESTI...

Polemicile din jurul motoarele diesel au creat un cutremur pe piata auto din Europa, in contextul in care noua state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Anuntul bomba facut chiar de comisarul european! Pana la ce data mai poti circula in Romania!

Scandalul masinilor diesel ia amploare la nivel european, autoritatile luand in calcul disparitia acestor modele. Comisarul european pentru piata interna si industrie este de parere ca, in cativa ani,.

O persoana a murit dupa ce a fost luata de viitura, iar zeci de gospodarii sunt afectate de vremea nefavorabila

O persoana a murit dupa ce a fost luata de viitura, iar 13 case, 166 curti, 50 subsoluri/beciuri au fost afectate din cauza ploilor si a vantului puternic din cursul zilei de marti si din timpul noptii,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )