Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ministerul Mediului lucreaza la o noua taxa de poluare. Autoturismele vizate de noul timbru de mediu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Mediului lucreaza la o noua taxa de poluare. Autoturismele vizate de noul timbru de mediu

Forma finala a unei noi taxe de poluare va fi gasita pana la sfarsitul lui 2018, iar de la inceputul anului viitor vom sti exact ceea ce avem de facut, poate cu o perioada de tranzitie pana la 31 martie 2019, a declarat, joi seara, vicepremierul si. continuă pe Wall-Street Ro

Cum se va calcula noua taxa auto, in vigoare din 2019. Statul nu a returnat inca banii luati pe taxele declarate ilegale

Ministerul Mediului lucreaza de zor la forma finala a unei noi taxe de poluare, care se va aplica de la inceputul anului viitor. Noul bir nu va fi doar o taxa pe norma de poluare, ci se vor lua in calcul si capacitatea cilindrica, dar si alte componente ale masinilor.

DEZASTRU pentru SOFERI: Ministrul Mediului anunta o NOUA TAXA AUTO! Cand va intra in vigoare si ce trebuie sa verifici URGENT

Vesti proaste pentru soferii romani. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu a anuntat joi seara ca o noua taxa auto va intra in vigoare de la inceputul anului viitor. Oficialul guvernamental a precizat ca.

Gratiela Gavrilescu: O noua taxa auto, la inceputul anului 2019

Ministrul Mediului, Gratie Gavrilescu a declarat, joi, la Punctul de intalnire, ca o noua taxa auto va intra in vigoare la inceputul anului 2019. Nu se va tine cont doar de norma de poluare. Specialistii.

LOVITURA pentru soferi! Abia se va mai putea circula dupa noua TAXA de COSMAR! MILIOANE DE ROMANI afectati

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca o noua taxa auto va intra in vigoare de la 1 ianuarie - 31 martie 2019, precizand ca incas e lucreaza la forma finala, dar si formula de.

Noua taxa auto: cand vei ramane fara bani de concediu ca sa-ti inmatriculezi masina

Este greu sa inteleaga cineva eforturile guvernantilor de a introduce o noua taxa de inmatriculare, una greu de justificat si cu o denumire cat se poate de irelevanta. Romanii au.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )