Libnet.ro
UNICEF

22:45

Model de cerere pentru restituirea taxei auto 2018. Vineri este ultima zi in care o puteti depune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Model de cerere pentru restituirea taxei auto 2018. Vineri este ultima zi in care o puteti depune

Vineri, 31 august 2018, este ultima zi in care mai puteti depune cererea de restituire a sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la. continuă pe Wall-Street Ro

Restituirea taxei auto: pana vineri, inclusiv, mai poate fi depusa cererea pentru a recupera banii

Romanii mai pot depune cererea pentru recuperarea taxei auto pana vineri 31 august 2018, inclusiv, dupa aceasta zi nu isi vor mai putea recupera banii pe cale administrativa.

Restituirea taxei de prima nmatriculare - au mai ramas doua zile pentru depunerea cererii

Pana in data de 31 august 2018 inclusiv, orice roman interesat fie ca e persoana fizica, fie ca actioneaza in numele unei companii) poate sa depuna cererea de restituire a taxei de prima inmatriculare, termen sub sanctiunea decaderii avand in vedere OUG nr. 52/2017, pentru restituirea taxei de inmatriculare, cu modificari ulterioare. Cererea nu mai trebuie sa fie insotita de alte documente, insa este in interesul contribuabilului sa o completeze corect. Contribuabilul are dreptul la dobanda de intarziere calculata pentru perioada de la data platii taxei si pana la restituire cu procentul prevazut in legislatia de astazi 0,02% pentru fiecare zi de intarziere art. 174 alin. 5) din Codul de procedura fiscala. Vezi aici modelul cererii.

Coada la usa Fiscului. Proprietarii de masini se inghesuie pe ultima suta de metri sa depuna cererea de recuperare a taxei auto

Zeci de ieseni isi asteapta randul pentru a ajunge in fata registraturii de la Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Iasi, sediul de pe bulevardul Nicolae Iorga.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )