Libnet.ro
UNICEF

21:00

Termenul de depunere a cererii pentru returnarea banilor din taxa auto expira in 10 zile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Termenul de depunere a cererii pentru returnarea banilor din taxa auto expira in 10 zile

Termenul de depunere a cererii pentru returnarea banilor din taxa auto taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule si timbrul de mediu pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul pentru Drepturile Femeilor din Noua Zeelanda a mers cu bicicleta la spital pentru a naste (FOTO)

Julie Genter, Ministrul pentru Drepturile Femeilor din Noua Zeelanda, a mers pe bicicleta la spital pentru a naste, informeaza BBC. in mod curios, Genter a declarat caa preferat sa ia bicicleta pentru.

Fifor sustine ca Dan Nica a fost amenintat cu moartea si solicita o comisie de ancheta pentru analizarea evenimentelor din 10 august

Senatorul PSD Mihai Fifor, ministrul apararii nationale, sustine 039;039;cu tarie039;039; propunerea colegului sau de partid, eurodeputatul Dan Nica, de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta pentru analizarea evenimentelor din 10 august, precizand ca.

ANM a emis o avertizare cod galben de ploi si furtuni pentru cinci judete din centrul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o atentionare cod galben de ploi abundente si furtuni, valabila pentru cinci judete din centrul tarii, potrivit Agerpres .

Toti soferii trebuie sa stie asta: Ce trebuie sa faci de urgenta ca sa iti primesti banii inapoi din taxa auto

Soferii mai au la dispozitie pana pe 31 august pentru a depune cererea prin care sa isi primeasca banii pe care i-au platit pe taxa auto in ultimii 11 ani. Desi procedura a fost simplificata la.

Transgaz investeste 360 mil. lei in conducta pentru preluarea gazelor din Marea Neagra

Transgaz va investi 360 de milioane de euro pentru realizarea conductei Tuzla-Podisor, care va prelua gazele care vor fi extrase din Marea Neagra si le va transporta spre conductele de export, potrivit datelor publicate in raportul pentru semestrul I.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )